Det er ikke meget, offentligheden har set til Christian Eriksen, siden hans frygtelige kollaps i Parken 12. juni.

Men søndag aften kunne man pludselig se den danske landsholdsstjerne sidde smilende i baggrunden under programmet 'Alle vores børn – side om side,' der blev sendt på TV 2 – hans første offentlige optræden på dansk jord siden EM-slutrunden.

Christian Eriksen var ikke en aktiv del af det lige over to timer lange show, der blev sendt fra Rødovre Hallen, og han var da heller ikke at se gennem de første to timer af udsendelsen, hvor en række andre danske fodboldspillere og sportspersonligheder deltog.

Men da programmets vært, Melvin Kakooza, til allersidst skulle offentliggøre det indsamlede millionbeløb, sad Eriksen pludselig ved siden af Kasper Hjulmand. Den danske landstræner havde ellers haft sin hustru, Vibeke Hjulmand, ved sin side i løbet af aftenen.

Gennem hele showet var det Kasper Hjulmands hustru, Vibeke, der sad ved siden af landstræneren, men til allersidst kunne man så pludselig se Christan Eriksen.
Gennem hele showet var det Kasper Hjulmands hustru, Vibeke, der sad ved siden af landstræneren, men til allersidst kunne man så pludselig se Christan Eriksen. Foto: TV 2
Vis mere

Christian Eriksen sad således og fulgte med i showet og tog også del i den trommehvirvel, som gæsterne lavede, inden det indsamlede beløb på 9.040.262 kroner blev afsløret.

Herefter kunne man kortvarigt se, hvordan Inter-spilleren udvekslede nogle få ord med Kasper Hjulmand.

Blandt de tilstedeværende var blandt andre også Christian Eriksens kæreste, Sabrina Kvist Jensen, Kasper Schmeichels kone, Stine Schmeichel, og Thomas Delaneys kone, Michelle Lindemann Delaney, der sammen står bag Fodboldfonden.

B.T. har været i kontakt med TV 2, der sammen med Fodboldfonden og Røde Kors stod for programmet, som havde til hensigt at skabe et bedre liv for udsatte børn i Danmark.

De oplyser, at de ikke har nogen kommentarer til den danske fodboldspillers tilstedeværelse, der tilsyneladende 'blot' var en af aftenens gæster.

29-årige Christian Eriksen har ikke været på fodboldbanen siden det frygtelige kollaps mod Finland i Danmarks EM-åbningskamp i juni, og det er fortsat uvist, om han kommer til at fortsætte sin karriere.

De seneste meldinger fra de italienske medier lyder dog på, at fynboen har tænkt sig at fortsætte sin fodboldkarriere, og at han vil gøre det uden for Italien.

Det er nemlig forbudt at spille i Serie A med den ICD-enhed, som Eriksen fik indopereret, efter han faldt om.

Det er dog ikke noget, som den danske stjernes lejr selv har bekræftet.

Ud over et enkelt besøg på Inters træningsanlæg og en tur i landsholdslejren for at besøge sine kammerater har Christian Eriksen generelt holdt sig uden for offentlighedens søgelys siden den junidag i Parken.