Joachim Andersen kan godt glæde sig til at se sin første løn rulle ind, når han skriver under med Crystal Palace.

Manden, der allerede var Danmarks dyreste fodboldspiller og nu også sætter sig på pladsen som det næstdyreste salg, kommer nemlig til at stige i løn, når aftalen med Premier League-klubben bliver officiel.

Det kan ifølge B.T.s podcast 'Transfervinduet' ske allerede onsdag – men senest inden for de kommende dage.

Joachim Andersen kan ifølge 'Transfervinduets' oplysninger se frem til en årsløn på i omegnen af seks millioner pund i Crystal Palace over de kommende fem år.

Foto: Carl Recine / POOL
Vis mere

Det svarer til en samlet pakke på 260 millioner kroner over de fem år – eller en god dansk million kroner hver eneste uge i en lønordning med en form for trappestigning efter et specifikt antal spillede kampe.

Crystal Palace henter Joachim Andersen til klubben fra franske Lyon, som B.T. kunne afsløre forleden, men det seneste år har den danske midterforsvarer slået sit navn fast i Premier League på en lejeaftale i Fulham.

Det gjorde han så fint, at flere Premier League-klubberne ville købe ham fri af den franske klub. Der var blandt andet forhandlet en personlig aftale på plads med Tottenham og José Mourinho, indtil portugiseren fik en fyreseddel i klubben.

Det havde muligvis været en endnu større sportslig udfordring for den 25-årige midterforsvarer med FC Midtjylland- og FC København-baggrunden, men økonomisk er der flere penge at hente i Crystal Palace for Andersen.

Andre læser også