Landsholdsfanen Arne Stampe Pedersen er blevet genforenet med sit 'Videbæk'-flag.

Det oplyser han i en sms til B.T.

Flaget blev stjålet efter landskampen mod Israel tirsdag aften, og siden spredte efterlysningen sig på sociale medier. Pedersen skriver, at det var som følge af efterlysningen, at der var hul igennem.

Flaget blev lagt i receptionen på hotellet Wake Up.

Jeg har aldrig nogensinde prøvet at miste det før. Der er måske nogle, der smider et flag over eller tager det ned, når du er ude til slutrunder på udebane, men det er dét. Jeg har aldrig prøvet, at nogen ville stjæle flaget,« sagde Pedersen til B.T. tidligere om tyveriet.

Videbæk-flaget har en speciel plads i fodboldfanens hjerte, hvor det har fulgt ham til adskillige slutrunder, All England, ishockey-VM og OL.

»Flaget er en del af mig. Det er det, jeg rejser med, hver gang jeg er afsted. Der er virkelig mange fede minder, der er gemt i flaget. Det er positive minder, jeg altid tænker tilbage på,« lød det fra Pedersen, der opgraderede sit flag i 2016.

»Jeg har altid rejst rundt med et flag, hvor der stod Videbæk på. Men før OL i Rio i 2016 blev en kammerat og jeg enige om, at vi ville have et stort flag. Så vi købte det største flag, vi kunne finde i Harald Nyborg, og så blev det et samlingspunkt under OL. Der kom de første autografer på. Siden har det rejst med mig overalt.«

Og nu er det tilbage og klar til nye landskampe. Danmark vandt tirsdag 5-0 over Israel og stormer mod VM.