Nicklas Bendtner fejrede 1-0 sejren over Panama torsdag aften ved at tage i byen på den hotte natklub Arch i Nørregade i det centrale København, hvor han angiveligt var taget ind sammen med en lille håndfuld venner og landsholdskammerater.

På et billede på Love Rooms Facebookside ses Nicklas Bendtner iført en Kanye West bomberjacket entrere natklubben, hvor popsangeren Xander samme aften spillede. Torsdag er natklubben omdøbt til Love Room – et sted hvor du med klubbens egne ord bliver »genfødt i kærlighedens navn – i Love Room mærker du kærlighedens pulserende rytme. Torsdag efter torsdag.«

Billedet af Nicklas Bendtner på natklubben Arch er efter BT's historie er kommet ud blevet slettet fra natklubbens hjemmeside:

Nicklas Bendtner havde tidligere på aftenen været med til at vinde 1-0 over Panama i en ikke videre inspirerende landskamp, hvor han selv blev skiftet ind i det 72. minut i stedet for matchvinder Pione Sisto. Efter kampen, der sluttede kort før klokken 22 i Brøndby, tog Nicklas Bendtner og de øvrige landsholdsspillere et bad og talte med medierne – hvorpå Nicklas Bendtner og nogle holdkammerater tog videre til Arch.

Ifølge kommunikationschef i DBU, Jakob Høyer, var det clearet med DBU, at spillerne kunne få lov at gå ud:

»Det var aftalt med trænerstaben, at det var acceptabelt, at de gik ud, hvis de var friske til at træne dagen efter, og det var de,« siger Jakob Høyer og understreger, at den udvidede frihed blandt andet skyldes, at der var tale om træningskampe, og at der var fire dage mellem de to kampe.

Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Nicklas Bendtner har aldrig lagt skjul på, at han elsker at gå i byen, men understregede i et interview med Euroman for nylig, at det var slut med at gå ud, når han skulle præstere eller agere far for sin søn:

Er du blevet småhellig på dine ældre dage?

»Slet ikke. Jeg elsker stadig en god bytur, og det vil jeg stadig gøre, når jeg rammer de 50. Det skal bare ikke være, når jeg samtidig vil præstere noget eller har min søn på besøg. Det dér enorme fear of missing out-gen, det har jeg simpelthen ikke i mig mere. På et tidspunkt blev jeg bare træt af rutinen med at gå i byen, score en dame og stå sent op,« sagde Nicklas Bendtner til Euroman i dette interview.

Der er ingen forlydender om, at Nicklas Bendtner og spillerne skulle have været ude i de vilde udskejelser på natklubben.

Nicklas Bendtner åbnede i weekenden op for, at FC København kunne være en interessant klub at slutte karrieren i. Læs den historie her - og se indslag om emnet herunder:

 
Bendtner har efter nogle stormfulde år endelig fået gang i karrieren i norske Rosenborg. Dette afholder ham dog ikke fra at puste til ilden om de nuværende rygter, der sender ham tilbage til sin barndomsklub, FCK.
Vis mere

Fredag morgen mødte fem af landsholdsspillerne - Martin Braithwaite, Pione Sisto, Riza Durmisi, Simon Kjær og Thomas Delaney - pressen under en seance på hotellet kl. 9.30, mens resten af spillerne sluttede sig til dem og tog videre til Malmö, hvor de skulle træne kl. 10.30.

Landsholdet er i disse dage samlet for at forberede sig til VM i Rusland og spiller tirsdag aften den anden kamp i landsholdssamlingen, når de i Aalborg møder Chile.