Mario Balotelli har provokeret mange med- og modspillere i tidens løb med sin kontroversielle opførsel.

En af dem, der har følt sig trådt over tæerne af angriberen, er Marco Materazzi, som spillede sammen med Balotelli i Inter.

Det skete, da Mario Balotelli i en Champions League-semifinale mod Barcelona i 2010 leverede en halvhjertet indsats og demonstrativt kastede sin Inter-trøje i jorden efter slutfløjt.

Den opførsel fik rutinerede Marco Materazzi, som vandt VM-guld med Italien i 2006, til at se rødt.

Mario Balotelli og Marco Materazzi er blevet venner med tiden, men de havde et alvorligt sammenstød, da de spillede sammen i Inter.
Mario Balotelli og Marco Materazzi er blevet venner med tiden, men de havde et alvorligt sammenstød, da de spillede sammen i Inter. Foto: LLUIS GENE
Vis mere

»Jeg gav ham en god omgang tæsk. Jeg elsker Mario, men han fortjente det virkelig den dag. Vi er blevet venner igen nu, praktisk talt brødre, men han gjorde noget den dag, som han virkelig ikke burde have gjort,« siger Marco Materazzi i et Instagram-interview med Davide Oldani, der er en kendt kok og Inter-fan.

»At han kastede sin trøje i jorden efter sidste fløjt var ikke engang det værste. Inden kampen, da vi sad i holdbussen, sagde han til os: 'I dag spiller jeg dårligt'. Og så lovede jeg ham, at han ville komme til at bøde for det, hvis han gjorde det,« fortsætter Marco Materazzi

Ifølge Materazzi var han dog langtfra den eneste Inter-spiller, der var rasende over Balotellis attitude i kampen mod Barcelona.

»Da han kom ind fra bænken, forsøgte han sig med et skud fra midten af banen i stedet for at jagte et kontraangreb. Diego Milito ville dræbe ham,« husker forsvarsspilleren.

Trods Mario Balotellis dårlige præstation endte Inter dog med at vinde kampen 3-1 over Barcelona, og efter et nederlag på 0-1 i returopgøret på Camp Nou var holdet klar til Champions League-finalen.

Her strøg Inter helt til tops efter en sejr på 2-0 over Bayern München.

I øvrigt på to mål af føromtalte Diego Milito.

Og Mario Balotelli? Han tilbragte samtlige minutter af finalen på bænken.