Åge Hareide er kåret som årets træner i Danmark 2019.

Det oplyser DBU på Twitter.

Han fik beskeden midt i et interview med TV3 Sport, hvor han egentlig troede, at det skulle handle om noget helt andet i snakken med Camilla Martin.

Se det her - og lidt mere øverst i artiklen:

Det er andet år i træk, at hæderen tilfalder nordmanden, der stopper som dansk landstræner til sommer efter EM-slutrunden.

Det er en stribe trænerkollegaer, der har stemt Åga Hareide til tops.

De stemmeberettigede er Superligaen, 1. division og 2. division samt DBUs (afgående) talentudviklingschef, Peter Rudbæk samt U21--landstræner Albert Capellas.

»Man skal generelt tage mod alle priser, men det betyder ekstra meget, når det er kollegaer, der stemmer på dig,« lyder Åge Hareides reaktion, da han får at vide, at han er kåret til 'årets træner'.

Den 66-årige nordmand har været dansk landstræner siden sommeren 2016.

Sidste år førte han det danske landshold frem til den anden slutrunde på stribe, da det lykkedes at kvalificere sig til EM-slutrunden, der holdes over hele Europa.

Her er EM Danmark i gruppe med Rusland, Belgien og Finland, og det danske landshold skal spille alle tre kampe i det indledende gruppespil i Parken.

Herefter er det slut. I sommer kom det frem - først her hos B.T. - at DBU ikke ville forlænge kontrakten med ham, når den udløber i sommeren 2020. Her bliver Kasper Hjulmand i stedet ny mand i jobbet.