Kombinationen af en skade og en kæreste, der venter hjemme i Danmark i højgravid tilstand, har gjort, at Jakob Ahlmann i morgen forlader fodboldlandsholdets træningslejr i Abu Dhabi.

Det skriver DBU på Twitter:

»En overbelastningsskade og en højgravid kæreste sender Jakob Ahlmann tidligere hjem fra den kombinerede Liga- og U21-landsholdetstur. Aalborg-spilleren forlader lejren søndag morgen.«

AaB-forsvareren Jakob Ahlmann er en del af den danske trup af profiler fra Superligaen, den svenske og norske liga samt U21-landsholdsspillere, som Åge Hareide har udtaget til to kampe og en række træninger i Abu Dhabi, som et led i forberedelserne frem mod sommerens VM.

 

Danmark spillede den første af to kampe, mod Sverige i torsdags, som blev tabt med 0-1 efter en svensk scoring i de døende sekunder af opgøret. På mandag venter en kamp mod Jordan, inden danskerne vender hjem til deres klubber.

Det ærgerlige nederlag til Sverige er ikke den eneste øv-oplevelse for landsholdet på turen. Landstræner Åge Hareide er i dag rejst hjem til Norge, da han døjer med slemme rygsmerter som følge af et styrt på ski mellem jul og nytår.

Assistenttræner Jon Dahl Tomasson står derfor i spidsen for holdet, som nu er uden Jakob Ahlmann, på resten af turen.

AaB-venstrebacken blev skfitet ind i anden halvleg i opgøret mod Sverige.