Lyt til artiklen

Afsløret i utroskab. Smidt ud af kæresten.

Kyle Walkers privatliv ligger i ruiner.

Den engelske landsholdsspiller er ifølge The Sun blevet tvunget til at flyttet fra kæresten og de tre børn. Det er sket, efter at han er blevet afsløret i at have haft en affære med den engelske reality-kendis Laura Brown, kendt som deltager i 'Ex on the Beach'.

Det var Laura Brown selv, der valgte at fortælle Kyle Walkers kæreste gennem ni år, Annie Kilner, om affæren.

»Jeg følte, at Kyle havde udnyttet mig ved at bruge sin indflydelse og rigdom. Men fordi han er en rig fodboldspiller følte han, at han kunne behandle mig, som han havde lyst til,« skulle Laura Brown have fortalt til sin veninde, der har fortalt historien videre til The Sun:

»En aften besluttede jeg mig for at gøre den anstændige ting og fortælle Annie, hvad Kyle havde lavet,« skulle Laura Brown have sagt.

Hun kom frem til den beslutning, fordi det gik op for hende, at Kyle Walker boede med en kæreste. Det vidste hun ikke, da hun mødte fodboldspilleren i september sidste år,

Det vidste hun heller, da de begyndte at skrive beskeder til hinanden frem til marts i år, hvor de for første gang mødte hinanden og havde meget intim kontakt på bagsædet af fodboldspillerens dyre Bentley. Sidst i marts opdagede 'Ex on the Beach'-kendissen så, at Kyle Walker på Instagram sendte en hilsen med hjerte- og kysse-emoji til sin kæreste på Mors dag. Det var denne besked:

Derfor valgte Laura Brown at sende en SMS til Annie Kilner. The Sun gengiver indholdet af tekstbeskeden:

'Han er en rotte. Han var altid sjov og flink over for mig, men da jeg fandt ud af, at han faktisk var sammen med dig og børnene, er jeg ikke sådan en pige, der ville blive ved at se ham. I har været sammen i lang tid, men det er ingen undskyldning for ham.'

The Sun skriver, at Kyle Walker nu bor alene i et ekslusivt lejlighedskompleks i Manchester 30 kilometer fra den luksuvilla, han for få måneder siden købte for 30 millioner kroner til sig selv, kæresten og de tre sønner Roman, Riaan, og Reign.

Her ses Kyle Walker og kæresten Annie Kilner: