Onsdag aften brager Manchester United og Atalanta sammen på Old Trafford i England.

De italienske gæster har dog ikke fået en optimal optakt til Champions League-braget. Det skyldes en brandalarm på deres hotel i den engelske storby.

Den ringede nemlig hele seks gange natten mellem tirsdag og onsdag. Det skriver Daily Mail.

Og det var ikke en tilfældighed. I hvert fald ikke, hvis du spørger Roksana Malinovska, der er kæreste med midtbanespilleren Ruslan Malinovskyi.

Atalanta gæster Old Trafford onsdag aften.
Atalanta gæster Old Trafford onsdag aften. Foto: MIGUEL MEDINA
Vis mere

Det har hun gjort meget klart på sin private Instagram-profil.

'Jeg tror ikke, det var en tilfældig hændelse. Tror du, at sådanne ting bare sker? Det tror jeg ikke,' skriver hun i en story og fortsætter:

'Det er forfærdeligt at få sådan en velkomst af de lokale borgere. Jeg håber, at vores fans vil støtte spillerne, og måske vil noget lignende ske i Italien.'

Ifølge Daily Mail gik brandalarmen på det femstjernede hotel klokken 04.51, 05.00, 05.36, 06.11, 06.31 og 07.13. Derfor har Joakim Mæhle og de andre Atalanta-stjerner ikke fået sovet ret meget.

Der er lige nu en undersøgelse i gang, der skal klargøre, hvorfor brandalarmen ringede så mange gange. Det er dog ikke første gang, at sådan noget sker for udeholdet natten inden en stor fodboldkamp.

Det er ikke kun personer med en tilknytning til Atalanta, som har brokket sig over nattens hændelser. Det har flere almindelige gæster ligeledes gjort.