I mange år dannede fodboldstjernen Hulk og Iran Angelo par, men det stoppede brat i 2019, da Hulk fandt sammen med sin kones niece.

Bizart lyder det, men rigtigt er det ikke desto mindre. Og Hulks handlinger er på ingen måde faldet i god jord hos Iran Angelo, der på sine sociale medier har postet et kryptisk opslag.

»Løgne og illoyalitet er som knive. De skærer i vores kød og blod, lader det bløde og tørre, dræber en lille smule indeni.«

Sådan lyder nogle af ordene fra den kryptiske besked, der er rettet mod niecen og Hulk. Opslaget kommer efter, at det nye par i september kunne offentliggøre en nyhed til omverdenen.

Iran Angelo.
Iran Angelo. Foto: Privatfoto fra Instagram.
Vis mere

For det nye par meddelte, at det er en baby på vej, som de har fået sammen. Ifølge The Sun er ekskonen Iran Angelo ikke just tilfreds med dette og har derfor været ude med riven over for sin niece.

»Jeg gav alting til denne kvinde, lige siden at hun kom til verden. Jeg ofrede så mange gange mine drømme for at få hendes til at gå i opfyldelse. Og jeg snakker ikke kun om materielle goder, fordi de er nemme at give, når man er rig, men kærlighed, opmærksomhed og respekt. Alting.«

»Hun kendte til mine svagheder, usikkerheder, smerte og mine frygter, og så havde hun min ubetingede kærlighed,« siger hun.

Hulk gik fra sin kone i juli 2019, hvorefter han præsterede sit nye forhold for familien et halvt år efter.

Det korte tidsinterval mellem bruddet og offentliggørelsen af det nye forhold har skabt spekulationer om utroskab med niecen, hvilket Hulk afviser, skriver News.com Dog tyder det på, gennem Hulks udtalelser, at han ikke altid har været lige loyal over for ekskonen.

»Jeg har aldrig haft et forhold med Camila, da jeg var gift. Jeg er en mand, og jeg var ikke glad i mit ægteskab.«

»Det var der utallige grunde til. Gennem hele mit ægteskab forrådte jeg Iran. Hun levede et singleliv. Hun ønskede bare at have status som Hulks kone,« siger han.

Givanildo Vieira de Sousa, som er Hulks fulde navn, spiller i øjeblikket for brasilianske Atlético Mineiro, hvor han vendte tilbage efter 16 år i europæisk og asiatisk fodbold. I hjemlandet er Hulk en stor stjerne, og her er det også blevet til 49 kampe for det brasilianske landshold.