Christian Eriksen er en del af et 'højt spil' og lidt af en kabale denne sommer.

Nogle uger inde i transfervinduet er den danske stjerne stadig Tottenham-spiller, men et snarligt skifte til en endnu større klub kan stadig ligge i kortene.

Real Madrid spøger nemlig stadig – som de nu har gjort i mange måneder. Men Eriksen er ikke kongeklubbens førstevalg.

Det er i stedet Manchester Uniteds franske stjerne, Paul Pogba, der er spilleren, Zinedine Zdane ønsker at bygge sin midtbane op omkring.

Foto: EDDIE KEOGH
Vis mere

Men der er et problem. Et problem, der kan blive Eriksens mulighed. Manchester United ønsker ikke at sælge Pogba, der ellers selv har udtryk ønske om et skifte. Pogba skulle være klar til at blive væk fra Uniteds promotiontur til Australien for at tvinge et skifte igennem, men det ønsker Real Madrid ikke.

Den spanske sportsvis AS skriver således, at Real Madrid er bange for at tirre Manchester United, hvis den franske midtbanestjerne stiller sig på bagbenene. Spanierne har derfor bedt Pogba opføre sig pænt og møde op hos sin nuværende klub, så et muligt skifte ikke udsættes for yderligere fare.

Pogbas skifte er nemlig langtfra givet. Real Madrid har i løbet af de seneste dage givet et bud på franskmanden, men svaret fra Manchester har været af negativ karakter. Ole Gunnar Solskjær vil ikke af med en af sine vigtigste spillere.

Kan det åbne for Christian Eriksen? Måske. Det kommer an på, hvor man spørger. AS hævder, at Eriksen er blevet overhalet af Ajax-spilleren Donny van der Beek som Real Madrids alternativ til Paul Pogba.

Foto: DAVID KLEIN
Vis mere

Radiostationen Cadena Ser fortæller omvendt, at madrilenerne bruger Eriksen til at presse Manchester United, og at danskeren hurtigt kan blive Real Madrid-spiller, hvis et køb af Pogba viser sig for besværligt.

Tidligere på ugen skrev et helt tredje spansk medie, sportsavisen Marca, at Christian Eriksens agent rejser til Madrid for at finde hoved og hale i kongeklubbens interesse.

Imens kan andre døre åbne sig... Ender Manchester United med at sælge Paul Pogba til Real Madrid, anses Christian Eriksen som den bedst mulige erstatning i den røde del af den engelske storby.

Christian Eriksen har blot et år tilbage af sin kontrakt med Tottenham. Han har indtil nu ikke ønsket at forlænge sin aftale. Derfor har fynboen alle kort på hånden i forbindelse med et muligt klubskifte.