Avisen Corriere dello Sport skrev tidligere torsdag, at Christian Eriksen var tilbage på fodboldbanen om fire til måneder.

Men det passer ikke. Det fortæller Christian Eriksens agent, Martin Schoots, til B.T.

'Det har han ikke sagt. Avisen, der citerer, har hverken talt med Christian eller jeg. Der var ingen presse onsdag eller tirsdag. Og lige for at fjerne alt tvivl: Der er ingen tidshorisont - og slet ikke noget pres,' skriver agenten i en sms-besked.

Den italienske avis mente, at den danske landsholdsstjerne skulle have fortalt om tidshorisonten til sine holdkammerater.

Foto: HANNAH MCKAY
Vis mere

Ifølge Corriere dello Sport skulle Christian Eriksen have sagt følgende til målmanden Samir Handanovic samt flere af holdkammeraterne:

»Det gik godt… om fire-fem måneder går jeg i gang med at spille igen.«

Efterfølgende tilføjede avisen, at den tidligere Tottenham-stjerne ikke var i tvivl om sin fremtid på fodboldbanen.

»Kort fortalt har spilleren med nummer 24 på ryggen ingen tvivl om sin fremtid på grønsværen. Det vides stadig ikke, om hans eventyr fortsætter i Serie A eller i en liga, hvor en ICD-enhed er tilladt. Det får vi afklaret i løbet af de kommende uger og måneder.«

Christian Eriksens arbejdsgiver Inter meddelte onsdag, at danskeren var landet i Milano for at hilse på sine holdkammerater. Og Serie A-klubben fortalte, at landsholdsspilleren så godt ud.

»Eriksen har det godt og er i fremragende fysisk og psykisk forfatning,« skrev Inter således i en kort meddelelse.