Et vaskeægte transferflop?

Det hårde prædikat er måske for tidligt at smække på Christian Eriksen. Men faktum er, at den danske landsholdsstjerne ikke har leveret storspil i Inter-trøjen siden sit mega-skifte i januar - og det skuffer hans træner, Antonio Conte.

»Conte er ikke glad for Eriksen - som det er nu. Inter overvejer ikke at sælge ham. Det ville være for tidligt, og vi er nødt til at give ham mere tid. Men Conte kræver mere intensitet og bedre spil fra Eriksen,« siger den italienske fodboldekspert og transfer-guru Gianluca Di Marzio til Sky Sport Italia.

Senest fik Eriksen kun de sidste par minutter i aftes i endnu en skuffelse for Inter, som måtte nøjes med 2-2 mod Verona.

Foto: MIGUEL MEDINA
Vis mere

Inters præsident, Giuseppe Marotta, maner dog til besindighed, og siger, at fans og medier skal være tålmodige med klubbens dyre dansker.

»Conte gør alt, hvad han kan for at få ham ind på holdet, men vi må have tålmodighed og ikke lægge for ansvar på hans skuldre. Truprotation er naturligt i lyset af det tætte kampprogram. Specielt med de fem udskiftninger har manageren flere muligheder fra bænken, som kan være afgørende,« siger præsidenten således - også til Sky Sports Italia.

28-årige Eriksen blev købt af den ambitiøse storklub som en af vinterens mest opsigtsvækkende transfers i Europa. Omkring 150 millioner kroner sendte Inter til Tottenham, og danskeren er helt i top i lønhierarkiet ikke bare Inter, men også i Serie A.

Siden da har Eriksen spillet 15 kampe og scoret tre mål for sin nye klub, men han har kun glimtvist disket op med det styrende midtbanespil, som han i flere år demonstrerede i Tottenham-trøjen. Særligt i de seneste uger har danskeren virket noget udbrændt.