Lyt til artiklen

Mere og mere tyder på, at Eibar-spillerne Antonio Luna og Sergi Enrich ikke kun har været intime i den sexvideo, der har bragt dem i et stormvejr uden for banen.

Balladen omkring de to profiler startede, da en sexvideo af de to spillere samt en kvinde begyndte at florere på internettet. Noget tyder dog på, at de to professionelle fodboldspillere ikke kun har været intime i den pågældende video.

I kølvandet på episoden, der har fået spillerne til at undskylde til både klubben, fansene og byen Eibar i det nordlige Spanien, er et billede dukket op, hvor de to spillere holder i hånd.

Artiklen fortsætter under billedet..

Sagen har stjålet fokus fra baskerklubbens flotte 1-1-resultat på udebane mod Real Madrid søndag, og de to profiler var i løbet af ugen ude med en undskyldning:

»Vi undskylder for den mulige skade, som vi har påført vores klub - farverne vi kæmper for - og vi er kede af, at det kan have stødt vores fans og byen Eibar generelt. Vi vil også gerne undskylde for den skade, som cirkulationen af denne video kan påføre tredjeparten, som er involveret i videoen,« lød det fra de to spillere i et opslag på Twitter.

Artiklen fortsætter under billedet..

Søndag var Antonio Luna (tv.) i direkte kamp mod Gareth Bale (th.), og tre dage senere måtte han sammen med holdkammeraten Sergi Enrich sige undskyld for den sexvideo, der er begyndt at florere på nettet.
Søndag var Antonio Luna (tv.) i direkte kamp mod Gareth Bale (th.), og tre dage senere måtte han sammen med holdkammeraten Sergi Enrich sige undskyld for den sexvideo, der er begyndt at florere på nettet. Foto: JAVIER SORIANO
Vis mere

På trods af undskyldningen vil Eibars træner, José Luis Mendilibar, ifølge det spanske medie AS straffe de to spaniere, der sidste sommer skiftede til den baskiske La Liga-klub med få dages mellemrum, men klubben vil angiveligt ikke gøre mere ved sagen, da holdningen er, at det er et privat anliggende.

Kvinden, som optræder i videoen, har ifølge AS anmeldt Luna og Enrich til det baskiske politi, og de to profiler var desuden ikke med, da Eibar torsdag spillede en venskabskamp mod Leganés.