Desperationen hos voldtægtsanklagede Dani Alves tager til i styrke.

Den brasilianske fodboldstjerne er blevet droppet af sin kone, modellen Joana Sanz, som vil skilles som følge af voldtægtssagen i Barcelona, hvor Alves er varetægtsfængslet.

Nu har den tidligere mangeårige brasilianske landsholds- og FC Barcelona-profil sendt en tårevædet kærlighedserklæring fra fængslet per brev til Joana Sanz, som han trygler om at tage ham tilbage.

»Kære Joana, det har været næsten otte års kærlighed, hengivenhed, respekt og gensidig omsorg (...) I denne svære tid er jeg ked af din beslutning, og jeg længes efter, at du giver mig en chance mere til at elske dig igen,« står der blandt andet i brevet, som det spanske tv-show 'Y Ahora Sonsoles' har fået fingrene i og offentliggjort.

Foto: Frank Augstein
Vis mere

Dani Alves blev i slutningen af 2022 anklaget for at have voldtaget en kvinde på diskoteket Sutton i Barcelona.

Alves nægtede i første omgang at have mødt kvinden, men har siden erkendt, at han havde sex med hende på diskotekets toilet, men han fastholder, at der ikke var tale om voldtægt, hvilket han også kommer ind på i sit brev til Joana Sanz.

»Jeg forstår smerten, som den uretfærdige situation, vi lever i, har skabt, og jeg forstår, at du ikke har været i stand til at modstå presset,« skriver Alves:

»Jeg vil fortsætte med at kæmpe, som jeg altid har gjort, med støtte fra dem, der er ved min side, for at vise min uskyld for hele verden.«

Foto: PAU BARRENA
Vis mere

De spanske myndigheder har varetægtsfængslet Dani Alves, da de har en begrundet frygt for, at han vil flygte ud af landet, hvis han bliver sluppet ud.

For nogle dage siden kom en historie frem i den opsigtsvækkende sag om, at fodboldstjernen i desperation har sultestrejket i fængslet, da han er fortvivlet og nervøs over situationen.

Kort efter anholdelsen meddelte Dani Alves' mexicanske klub, UNAM Pumas, at de havde fyret ham, og det samme har det danske firma Liiteguard nu gjort.