DBU har meddelt nød-landsholdet, at alle scenarier fortsat er i spil til søndagens kamp mod Wales. Det fortæller Daniel Holm til B.T. Og han er - hvis det bliver nødvendigt - klar til at tage en tørn mere. Bold.dk skriver, at det midlertidige landshold skal holde sig klar og møde ind til træning.

»Lige nu er i vi på vej hjem til Danmark, hvor vi skal se vores familier og forhåbentlig få et lille afbræk i det her store cirkus. Så må vi se, hvordan forhandlingerne går. Men hvis ens fædreland og dansk landsholdsfodbold har brug for hjælp i fremtiden, hjælper jeg gerne til.«

Sådan lyder meldingen fra Skovshoved-spilleren Daniel Holm, der onsdag var en af de spillere, der fik A-landsholdsdebut i træningskampen mod Slovakiet, som de danske vikarer slap fra med et hæderligt 0-3-nederlag.

Endnu er det usikkert, hvem der søndag løber på banen til Nations League-kampen mod Wales i Århus, og ifølge Holm holder DBU lige nu alle muligheder åbne.

Daniel Holm i aktion mod Slovakiet.
Daniel Holm i aktion mod Slovakiet. Foto: TIBOR SOMOGYI
Vis mere

'Vi har fået at vide, at alle scenarier er i spil,' skriver han til B.T.

Hvad der mere præcist kan ske, kan Skovshoved-spillerne ikke udtale sig om, men dog er det ikke udelukket, at han og resten af vikar-landsholdet igen skal i aktion på søndag. Ifølge B.T.s oplysninger flyver holdet hjem til Danmark kl. 11.

Fodboldmediet bold.dk skriver, at John 'Faxe' Jensens landshold skal møde ind fredag kl. 17 for at forberede sig til opgøret mod Wales på søndag, såfremt det bliver aktuelt:

»De 24 spillere, der under Faxes ledelse spillede i Slovakiet i aftes, fik ifølge bold.dks oplysninger i nat tilbuddet om at blive fløjet direkte til Aarhus for at gå i træningslejr frem mod søndagens kamp, men det tilbud blev afvist af spillerne, der ønsker at få klarhed over blandt andet forsikringer, inden de igen møder op.«

DBU siger, at de satser på, at man får en aftale på plads med Spillerforeningen inden søndag, således at det normale landshold igen kan være at finde på grønsværen på søndag i Aarhus. Det fortæller en anden af onsdagens landsholdsdebutanter, Rasmus Johansson fra HIK, til DR Sporten.

»Vi har fået at vide, at de regner med, der kommer en aftale på plads, og at det er landsholdet, der spiller på søndag. Men de ved ikke noget 100 procent, så intet er på plads. Jeg håber, de finder ud af noget, men det kan jo godt være, at vi skal spille den kamp. Men det tror jeg ikke,« siger Rasmus Johansson til DR Sporten.

Over for Ritzau meddelte DBU-formand Jesper Møller onsdag, at der nu igen er dialog mellem DBU og Spillerforeningen.

Elitechef Kim Hallberg har samtidig fortalt til B.T., at der bliver meldt noget nærmere ud, om hvad der skal ske med de eventuelle forhandlinger og den kommende landskamp mod Wales, senere i dag.