FC København er videre til 1/8-finalen i Europa League.

Avancementet kom i hus efter en fremragende præstation torsdag aften i Glasgow, hvor Celtic blev besejret med 3-1.

FCK startede kampen med at være meget på bolden, men undervejs i første halvleg kom skotterne bedre med, men FCK's Kalle Johnsson sørgede for at holde danskerne inde i kampen.

Ståle Solbakken havde foretrukket Mikkel Kaufmann i startopstillingen på bekostning af Michael Santos, og netop de to skiftede roller kort inden pausefløjt, da Kaufmann måtte udgå med en lyskeskade.

Michael Santos endte med at få en vigtig hovedrolle torsdag aften, da han i det 51' minut opsnappede en dårlig tilbagelægning fra Celtics Simunovic og sparkede bolden i kassen.

Herefter lagde skotterne et tungt pres på FCK-mandskabet, og i det 83' minut gik det galt for danskerne, da Ragnar Sigurdsson begik et klodset straffespark, som Edouard sikkert omsatte til mål.

Det slog dog ikke danskerne ud af kurs, og blot to minutter efter formåede udskældte Pep Biel at omsætte en FCK-kontra til scoring.

I det 87' minut lukkede og slukkede Dame N'Doye med scoringen til 3-1, som bragte FCK videre til 1/8-finalerne for blot anden gang i klubbens historie.