Løgn.

Sådan lyder det fra den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo i et langt opslag på sin Instagram-profil mandag aften. Han vil nemlig ikke finde sig i de udtalelser, som chefen for uddelingen af Ballon d'Or-prisen for nylig har udtalt.

For de passer ikke, siger han.

Det er chefredaktøren for magasinet France Football, Pascal Ferré, der i et interview med New York Times afslørede det, som Manchester United-angriberen angiveligt skulle have sagt til ham i fortrolighed.

»Ronaldo har kun én ambition, og det er at gå på pension med flere Ballon d'Or-titler end Messi. Og det ved jeg, fordi han selv har sagt det til mig,« udtalte han.

Og dét har fået den femdobbelte Ballon d'Or-vinder op ad stolen.

'Pascal Ferré løj. Han brugte mit navn til at promovere sig selv og det magasin, han arbejder for', skriver Cristiano Ronaldo i opslaget og fortsætter.

'Det er uacceptabelt, at personen, der er ansvarlig for en så prestigefyldt kåring, kan lyve på sådan en måde med totalt mangel på respekt overfor en person, der altid har respekteret France Football og Ballon d'Or.'

Foto: DAVID KLEIN
Vis mere

Årets Ballon d'Or prisuddeling fandt sted i Paris mandag aften, men her var 36-årige Ronaldo ikke selv til stede.

Ifølge Pascal Ferré skyldes det en karantæne, men det passer heller ikke, skriver den målfarlige angriber, der senest var Ballon d'Or tilbage i 2017.

Mandag aften blev det så afsløret, at verdens bedste fodboldspiller anno 2021 er portugiserens evige rival Lionel Messi, der vandt foran Robert Lewandowski.

Dermed har Lionel Messi vundet den prestigefyldte pris hele syv gange, mens Ronaldo har modtaget fem guldbolde.

Cristiano Ronaldo sluttede som nummer seks i årets afstemning.

Andre læser også