Den danske landsholdsspiller Robert Skov er blevet testet positiv for coronavirus i landsholdslejren mandag.

Det meddeler hans tyske klub, Hoffenheim, på Twitter.

Kantspilleren er symptomfri, men er blevet sendt ud af landsholdslejren, hvor han nu befinder sig i isolation. Det samme er en af holdets behandlere, der også er testet positiv.

Det skriver DBU på deres hjemmeside kort tid efter, at Hoffenheim delte nyheden.

»Det er vores vurdering, at smitten ikke er sket i lejren og vi har fundet det tidligt, så vi bedre kan håndtere det videre forløb. Alle øvrige tests er negative og vi bliver testet igen. Vi har efter dialog med sundhedsmyndighederne besluttet et forsigtighedsprincip, hvor vi isolerer en række personer, der har været i potentiel nærkontakt med de to smittede personer,« siger landsholdslæge Morten Boesen.

Forsigtighedsprincippet betyder, at landstræner Kasper Hjulmand, assistenttræner Morten Wieghorst samt otte spillere ikke deltager i onsdagens testkamp mod Sverige. Det kan du læse meget mere om her.

Dermed får Robert Skovs positive coronatest store konsekvenser for det danske landshold, der udover onsdagens testkamp inden længe skal spille to afgørende opgør i Nations League.

Søndag kommer Island således på besøg, inden landsholdet den 18. november møder Belgien på udebane.

Landsholdet må i forvejen undvære syv spillere fra engelske klubber, da den engelske regering har indført nye indrejseregler.

Robert Skovs danske holdkammerat i Hoffenheim, Jacob Bruun Larsen, blev allerede testet positiv i weekenden.

Onsdagens opgør mellem Danmark og Sverige spilles klokken 19.30.