Her kan du se BTs karakterer til danskerne, der sikkert udklasserede Armenien med 4-1 i Jerevan.

Kasper Schmeichel
Zzz! En hviledag i varmen. Målmanden var prisgivet ved scoringen, men var ellers sikkerheden selv på få opgaver.
7

Henrik Dalsgaard
Involveringen i hjemmeholdets føringsmål fortjener dumpekarakter, men højrebacken spillede sig op - blandt andet med et flot indlæg til Delaneys første mål.
7

Simon Kjær
Der var ro og balance i det danske midterforsvar, som vel dårligt gav en chance væk, og det skal Simon Kjær naturligvis have sin del af æren for.
7

Andreas Bjelland
På samme måde som anføreren virkede Bjelland sikker i en kamp, hvor det mest af alt gjaldt om at holde føringen, da danskerne kom foran.
7

Jens Stryger Larsen
Viste hvem, der bestemte, da han elegant lukkede en armenier af ved mållinjen. Så heller ikke besværet ud i offensiven, selv om han er højrebenet i venstre side.
7

William Kvist
Flere fine skraldemandsaktioner fra FCK’eren, der blandt andet i 2. halvleg lavede en veltimet tackling på det, som ellers lignede en sjælden farlig armensk omstilling.
7

Thomas Delaney
Kan man give 14? Delaney er en 8’er af guds nåde og demonstrerede alt det, en moderne midtbanespiller skal kunne.
12

Christian Eriksen
10 mål i de seneste 11 landskampe. Eriksen hører uden diskussion til i toppen af europæiske frisparksskytter, og hans ro med bolden er perfekt meditation.
10

Andreas Cornelius
’Corner’ virkede uskarp på sine få muligheder foran mål, men han tabte nærmest ikke en hovedstødsduel og tog mange tæsk.
7

Nicolai Jørgensen
Burde have spillet bolden på tværs mod slutningen af kampen i stedet for at kikse sin afslutning, og han var generelt anonym opgøret igennem.
4

Pione Sisto
Svære vilkår mod den armenske mur, men Sisto tabte bolden et par gange, hvor det kunne være endt værre, og manglede en del i sine tandløse offensive aktioner.
4

Åge Hareide
Starten er en ommer, Åge! Danmark var dårlige i de første 10 minutter, og det falder tilbage på træneren, men herfra styrede nordmanden slaget med sikker hånd.