Hvad er det, der foregår i AaB?

Kan man virkelig ikke finde en ny cheftræner nu, hvor der kun er en måned til Superliga-bolden ruller igen?

Og hvad er det, der sker ovre i Premier League, hvor et hold for første gang nogensinde havde hele fem danskere i startopstillingen?

Det er emnerne i denne uges udgave af Bruuns barometer, som du får lige her:

Hvad nu, AaB?

AaB har mildest talt ikke fået nogen god start på 2022. For holdet har ingen træner. Først meddelte Martí Cifuentes, at han skiftede til svenske Hammarby, som udnyttede frikøbsklausulen i den spanske træners kontrakt. Det var jo, hvad det var. Mere populær var Cifuentes altså heller ikke.

Herefter gik AaB målrettet efter Thomas Thomasberg i Randers. Det lignede et godt match. Men de to klubber kunne ikke blive enige om betingelserne. I alle tilfælde meddelte Randers for et par dage siden, at forhandlingerne var strandet. Thomasberg bliver i Randers.

Hvad så nu, AaB? Hvem er næste mand på listen? Der er under en måned til årets første turneringskamp. Uanset hvem der bliver AaBs næste cheftræner, vil vedkommende i hvert fald vide, at han ikke var førsteprioritet.

Danske Brentford

Ja. Jeg ved det. Brentford tabte 1-3 i onsdagens kamp mod Manchester United. Men det var alligevel en historisk dag for dansk fodbold, idet der var FEM danskere i Brentfords startopstilling. Det er fuldkommen uhørt. Og så endda i Premier League! Verdens stærkeste liga.

Jonas Lössl, Mads Bech, Christian Nørgaard, Mads Roerslev og Mathias Jensen. I teorien kunne der have været to mere. Mads Bidstrup sad på bænken. Mathias 'Zanka' Jørgensen er skadet. Og er Christian Eriksen mon også på vej? Træneren er som bekendt også dansk. Det er Thomas Frank. Assistenttræneren er hans og vores landsmand Brian Riemer.

Det er helt vildt og noget, vi som danskere kan være stolte af. Jeg har fulgt Premier League i snart 30 år og havde aldrig så meget som drømt om, at noget sådant kunne ske.

Andre læser også