Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

De får ikke så meget ros ude i den store fodboldverden.

Men kigger man ned på banen, må man bare tage hatten af for dem og sige, at de gør det helt formidabelt, og at de er den nye, store klub i Manchester.

Til gengæld ser det knap så formidabelt ud, når en midtjysk klub sender sin bedste forward til Sydkorea uden at have det, der bare ligner en erstatning, klar.

Det er emnerne i denne uges udgave af Bruuns barometer, som du får lige her:

Thumbs up, City

Manchester City er nok den mindst roste klub i international fodbold. Der er ALTID noget galt. Der er da også en hel del i vejen med den måde, klubben bliver finansieret på, men kigger man ned på banen, så må man bare sige, at City forvalter midlerne formidabelt.

Nytårsdag vandt Manchester City sin 11. sejr i træk i Premier League og har nu lagt solid afstand til forfølgerne fra Liverpool og Chelsea. Det ligner hermed det fjerde mesterskab i løbet af de seneste fem år til den klub, der vel efterhånden har gjort sig fortjent til at bære prædikatet 'den store klub i Manchester'.

Det er afsindigt godt gået af manager Pep Guardiola & co. i verdens mest kompetitive liga. Nu mangler de lyseblå blot at vinde Champions League. Så er missionen fuldendt.

Viborg alvorligt svækket

Jeg er fan af Sebastian Grønning. Havde han haft bare en smule marginaler på sin side i efteråret, havde han været minimum nummer to på topscorerlisten. Nu er han imidlertid fortid i Viborg FF. Solgt til en sydkoreansk klub.

I Viborg FF virker de til at være tilfredse med handlen, men så skal de have fået mange penge i klubkassen. For sportsligt tror jeg, salget af Grønning kommer til at svække klubben voldsomt. De har i hvert fald ikke nogen afløser i den aktuelle trup.

Klubben skal ud på markedet for at finde en sådan, og det bliver hverken nemt eller billigt. Jeg vil blive overrasket, hvis Viborg kan finde en forward, der er lige så god som Sebastian Grønning.

Andre læser også