I et stort interview i marts-udgaven af Euroman åbner Nicklas Bendtner i sjælden grad op for, hvad der foregår inde i hovedet på landsholdsstjernen, der har været i samtaleemne i Danmark de seneste 10-12 år.

Han fortæller om det forliste forhold til sin far, han fortæller om en karriere, der var tæt på at blive indstillet for et par år siden, han åbner op for bruddet med baronesse Caroline Fleming.

Og så deler han historien om sin nye kærlighed, modellen Natasja Madsen, som han første gang mødte på natklubben Lusso i det indre København i efteråret 2016.

LÆS OGSÅ: Bendtner fortalte om dårligt forhold til sin far: 'Lidt dum og sensations-sulten forside'

Hun var til at starte med ret afvisende - fortæller Bendtner. Faktisk blev hun sur på den nuværende Rosenborg-stjerne, da en flok piger kom hen og rev i ham, mens han stod og snakkede med hende. Hun fik dog hendes nummer, men mere skete der ikke. Og i den efterfølgende periode var decideret flirt i sms'erne mellem de to, afslører den 30-årige fodboldprofil.

Men efter et par uger mødtes de igen i København en eftermiddag - og der var der anderledes sød musik, og siden har de været et par.

Og Bendtner har i den 20-årige model oplevet kærlighed, som han ikke har prøvet før.

»Hun har en anderledes indstilling til kærligheden, end hvad jeg ellers har prøvet. Det har nok fået mig til at åbne mig på en anden måde, ikke bare over for hende, men også for andre mennesker på et mere generelt plan. Til at se mere positivt på livet,« siger Bendtner og fortsætter:

»Hendes uspolerede og unge syn på tingene - det med at kærligheden overvinder alt - har bidt sig fast i mig, som ellers ser totalt sort på livet og mere hælder til, at alle mennesker er ude på at slå mig ihjel. For det er det eneste, jeg har oplevet.«

BENDTNER SNAKKER IKKE LÆNGERE MED SIN FAR. DEN HISTORIE KAN DU LÆSE HER.