I et hudløst ærligt interview i marts-udgaven af magasinet Euroman fortæller Nicklas Bendtner, at hans forhold til faren Thomas Bendtner er forlist, og at han ikke har haft kontakt med ham i noget, der ligner fem år.

»Han kørte i mange år min karriere efter, hvad der var godt for ham og hans makkere. Alligevel er det værste nok, at han har misbrugt min tillid. Han vidste jo, at han var mit store idol, fra jeg var lille,« siger landsholdsstjernen blandt andet i interviewet, som BT beskrev i går i en historie, der vakte stor opsigt.

ARKIVFOTO 2015 af Nicklas Bendtner. Nicklas Bendtner fortæller i et interview med Euroman, at han har mistet tilliden til sin far. Det skriver Ritzau, lørdag den 3. februar 2018.. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2018)
ARKIVFOTO 2015 af Nicklas Bendtner. Nicklas Bendtner fortæller i et interview med Euroman, at han har mistet tilliden til sin far. Det skriver Ritzau, lørdag den 3. februar 2018.. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2018) Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

Selv kalder Nicklas Bendtner interviewet for ’mit livs længste og ærligste interview’.

»I den ny udgave af Euroman har jeg givet mit livs længste og ærligste interview. Forside teksten er lidt dum og sensations-sulten, men bare rolig: artiklen inde i bladet er jeg stolt over,« skriver Bendtner på Instagram, hvor han også lægger et billede af forsiden af det nye Euroman op.

I det store interview fortæller Bendtner om bagrunden for, at han i dag ikke ser sin far, som ellers i hele hans opvækst var som en helt for ham, og som har hjulpet ham i starten af hans karriere.

I et hårdt brud med Caroline Fleming, som er mor til Nicklas Bendtners søn, Nicholas, tog fodboldstjernens forældre hendes parti, fortæller fodboldstjernen i interviewet. Der følte fodboldstjernen sig svigtet.

Nicklas Bendtner under reklamefilmsoptagelser på og omkring Strøget Her med sin far Thomas Bendtner og sin bror Jannick
Nicklas Bendtner under reklamefilmsoptagelser på og omkring Strøget Her med sin far Thomas Bendtner og sin bror Jannick Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Siden gik det også skævt i Bendtners smykkefirma, hvor Bendtners far angiveligt ikke havde styr på opgaven som direktør – pengene fossede ud af kassen.

Thomas Bendtner var også frem til 2014 agent og sportlig rådgiver for sin søn. I dag varetages den rolle af agenten Ivan Marko Benes.

Thomas Bendtner har med et brev forsøgt at få forholdet til sønnen på ret køl, men det har prellet af på Nicklas Bendtner, siger han til Euroman:

»Hvis man kan gøre ting, der er så slemme mod et andet menneske, endda ens eget kød og blod, og derfra tror, at han kan hænge en notits op på den andens dør, og det så løser alle problemer…« siger Bendtner, som først fuldfører sætningen, efter at Euroman-journalisten spørger ’hvad så?’:

»Så kender man mig overhovedet ikke godt nok. Hvis det var mig, der havde såret mine nærmeste på den måde, ville jeg gå gennem ild og vand for at gøre det godt igen.«

Nicklas Bendtners forældre snakker med sønnike og Thomas Kahlenberg under VM i 2010. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2010)
Nicklas Bendtners forældre snakker med sønnike og Thomas Kahlenberg under VM i 2010. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2010) Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Se herunder i tidslinjen den udvikling, Bendtners karriere har taget siden han for to år siden ragede uklar med Wolfsburg og blev fyret