Superligaens største komet, Roony Bardghji, kan snart være fortid i FC København.

Det forudsiger panelet i denne uges udgave af 'Fodbold FM', B.T.s ugentlige podcast om fodbold – og kun fodbold.

»FCK har gjort lidt af et røverkøb, da de købte ham i Malmö. Der er ingen tvivl om, at han er et kæmpetalent, de virkelig satser på. Man kan se, at han er FCKs helt store guldæg, på den måde, de beskytter ham og fører ham frem. De ved godt, hvad der venter dem, men det handler om at sælge ham lige på toppen,« siger den tidligere Superliga-profil Kasper Fisker.

»FCKs plan er at få skudt ham af i en ret ung alder, tror jeg. Det er der, de største transfersummer kan hentes nu om dage. Og med det, han har leveret, tror jeg, at man kan sælge ham dyrt – måske allerede til sommer,« siger Peter Froulund, kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Det svenske supertalent blev søndag aften den yngste målscorer i Superligaens historie, da han scorede et pragtmål for FCK mod AaB, kun 16 år og 14 dage gammel.

Det har gjort hypen omkring offensivspilleren, som debuterede i Superligaen weekenden forinden, endnu mere intens. B.T. har tidligere bekrevet, hvordan Chelsea lurer på FCK-kometen.

Det kommer ikke bag på 'Fodbold FM'-panelet, som sammenligner svenskeren med Emre Mor, som eksploderede i Superligaen som teenager og hurtigt blev købt for et stort milionbeløb af Borussia Dortmund.

»Jeg kan godt forestille mig, at han ikke er i Superligaen ret længe efter sådan en entre. Jeg kunne sagtens forestile mig, at en klub som Chelsea ville slå til og købe ham og udvikle videre på ham,« siger Peter Froulund.

»Jeg har lagt mærke til, hvor meget selvtillid han har. Mod AGF blev han en gang imellem skubbet væk af en stor modstander. Men han driblede bare igen, næste gang han fik bolden, og det turde han også på svære steder og tidspunkter,« siger fodboldjournalist Karsten Krogh, som fulgte Roonys debut for FCK mod AGF i Parken.

'Fodbold FM' er B.T.s podcast om fodbold – og kun fodbold. Vært er Steffen Gronemann. Følg 'Fodbold FM' på Facebook og på Twitter.