Er det for tidligt at sige tillykke til FCM? Hvem er de hotteste transferemner i Superligaen? Og har Hjulmand ret i sin kritik af betting-reklamer?

B.T.s podcast om fodbold - og kun fodbold - sendte idag direkte fra studiet i København i den første live-udgave af podcasten i B.T.-regi.

Dagens udsendelse bød blandt andet på en snak om guldkampen og opgøret mellem FCK og FCM, der blevet spillet søndag aften i Parken. Er det i virkeligheden Ståle Solbakken, som har tabt guldet med sin transferstrategi?

Der blev også sat navn på de største salgsemner i Superligaen denne sommer, ligesom Kasper Hjulmands opsigtsvækkende kritik af bettingreklamer blev debatteret.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Derudover vendte panelet og vært Steffen Gronemann blikket mod England, hvor Liverpool har vundet det engelske mesterskab i suveræn stil. For markerer triumfen starten på en ny rød æra i England og i Europa?

Dagens gæster var B.T.-fodboldredaktør Michel W. Davidsen, tidligere professionel fodboldspiller Ken Ilsø og spilekspert Steffen Dam.

Fodbold FM er B.T.s podcast om fodbold – og kun fodbold. Her debatterer aktører fra fodboldverdenen de vigtigste begivenheder og emner fra ind- og udland. Vært er Steffen Gronemann. Følg Fodbold FM på Facebook og på Twitter.

Se og lyt med øverst i denne artikel. Du kan også som altid downloade podcasten.