Hvem vinder fodboldboss-duellen mellem Claus Steinlein og Ståle Solbakken? Hvor placerer Glen Riddersholm sig i rækken af store Superliga-trænere? Og kan AGF overhale FCK?

Det er tre af de spørgsmål, som panelet debatterede i denne uges Fodbold FM, som er B.T.s podcast om fodbold - og kun fodbold.

Panelet bestod af Mark Strudal, fodboldtræner og tidligere super-bomber i Superligaen hos Næstved, Brøndby og FCK, Thomas Kristensen, tidligere FCK-profil, og Morten Crone Sejersbøl, tidligere sportschef på B.T.

De var enige om, at FCK's magtfulde træner, Ståle Solbakken, trods alt sniger sig foran FC Midtjyllands farverige direktør, Claus Steinlein, når det gælder magt, udstråling og evner som fodbold-boss i Superligaen og på den internationale fodbold-scene.

Steinlein kan dog trøste sig med, at han og FC Midtjylland kan sikre sig guldet på torsdag, når FCK kommer på besøg på heden i det, der efterhånden er en nyklassiker i dansk fodbold.

Panelet debatterer i den forbindelse også - med indspark fra lytterne - om opgøret mellem de to topklubber, fortjener et fedt derby-navn ala El Clasico eller North-West Derby.

Fodbold FM er B.T.s podcast om fodbold – og kun fodbold. Her debatterer aktører fra fodboldverdenen de vigtigste begivenheder og emner fra ind- og udland. Vært er Steffen Gronemann. Følg Fodbold FM på Facebook og på Twitter.

Se og lyt med øverst i denne artikel. Du kan også som altid downloade podcasten.