Tirsdag formiddag har 'Klovn'-stjernen Casper Christensen lagt et billede op på sin Facebook-profil, hvor han står sammen med Mads Eg Andersen, som i år vandt 'Den store bagedyst'. Dog en Mads i en noget yngre udgave.

Men hvordan er den unge Mads Eg Andersen dukket op der?

Det handler om to kendisser, som er fan af hinanden.

»Jamen, det er en lidt sjov historie. Casper Christensen skrev til mig, at han syntes, jeg havde klaret det sindssygt flot i 'Den store bagedyst', og at han havde fulgt lidt med,« lyder det fra bagedystvinderen.

»Og så sagde jeg til ham, at jeg var kæmpe fan af 'Klovn og 'Langt fra Las Vegas', og så kunne jeg jo fortælle, at jeg havde været til casting på 'Klovn'.«

Mads Eg Andersens moster havde set i fjernsynet, at man kunne komme med i 'Klovn', og da hun vidste, nevøen var fan af Casper Christensen og Frank Hvams serie, havde hun givet beskeden videre.

»Det var mest for sjov, jeg tog afsted. Det var ikke en bestemt type, de søgte, og på det tidspunkt vidste jeg ikke, at det var til rollen Bo, at de søgte en skuespiller,« siger han.

I dag har bagedystdeltageren det helt fint med, at det ikke var ham, der fik rollen. Bo er nemlig en dreng, der oplever lidt af hvert i filmen. Blandt andet gør det berømte makkerpar Casper og Frank grin med, at Bo har en lille tissemand.

Efter sin sejr var Mads Eg Andersen en tur i vandet ved Clausholm Slot, hvor 'Den store bagedyst' bliver filmet. En dukkert, der første gang blev taget af den tidligere vinder Tobias Hamann.
Efter sin sejr var Mads Eg Andersen en tur i vandet ved Clausholm Slot, hvor 'Den store bagedyst' bliver filmet. En dukkert, der første gang blev taget af den tidligere vinder Tobias Hamann. Foto: Foto: DR / Conny Kaalund O'Conny
Vis mere

Og heller ikke dengang var den 13-årige Mads Eg Andersen knust over, at han ikke blev castet. Det havde været en sjov dag, hvor han havde mødt stjernerne fra filmen.

»Jeg var jo ikke så gammel, og jeg synes, det var en god mulighed for at have en sjov dag og møde Casper og Frank. Jeg har hverken før eller siden haft nogen stor drøm om at blive skuespiller.«

Siden han har været med i 'Den store bagedyst', har han modtaget beskeder fra nær og fjern, men det kom alligevel som en overraskelse, da det var Casper Christensen, der skrev.

»Jeg var da sådan 'what?!'. At det lige var ham, der skrev, var ret vildt.«

Heller ikke fra Casper Christensens side bliver der lagt fingre imellem.

»Jamen, vi er jo åbenbart begge fans af hinanden, så det er ret sjovt,« siger han og fortæller om, hvordan idéen til at skrive til Mads opstod:

»Jeg så, han fulgte mig på sociale medier, og så tænkte jeg, at jeg hellere bare ville give rosen videre i stedet for selv at sidde og tænke den. Jeg syntes, det var fedt, den måde han var så omhyggelig,« siger Casper Christensen.

Han fortæller, at han er overraskende stor fan af 'Den store bagedyst'.

»Jeg kan ikke sige dig hvorfor. Jeg er ikke særlig vild med kage, jeg tror aldrig, jeg har bagt en kage, jeg bliver ikke lækkersulten af at se programmerne, og alligevel er det lykkedes mig at se alle afsnittene,« siger han.

»Jeg har ikke fjernsyn, men alligevel har jeg også set flere af de engelske afsnit,« uddyber skuespilleren med et grin.

Casper Christensen husker ikke Mads Eg Andersen fra castingen, men han kan godt huske, de tog billeder med flere af de børn, der var mødt op.

»Det er nok meget godt, Mads ikke blev Bo. Han skulle jo igennem en del i filmen,« siger han – igen med et grin.

»Mads endte jo også med at finde sin egen shine. Og så fandt vi jo også en anden rigtig god Bo,« lyder det afslutningsvist fra ham.

De andre kendisser, som har skrevet til 'Den store bagedyst'-vinderen, er oftest nogen, som selv har medvirket i 'Den store bagedyst', afslører den nykårede vinder, som snart er aktuel i 'Den store nytårs- og julebagedyst'.