Sofie Linde er med sine snart seks og en halv sæson den længst regerende 'X Factor'-vært.

Hvert år har hun da også meldt sig klar til tjeneste hos TV 2 – og til den kommende sæson takkede tv-stationen endnu engang ja tak.

»Jeg har bare gjort klar, at det ville jeg rigtig gerne, og heldigvis fik jeg et opkald med: Det må du godt! Hvert år siger jeg, at det vil jeg gerne,« fortæller Sofie Linde til B.T.

Hun tænker også allerede forud for den kommende sæson, at hun er klar til at byde ind med sine værtstalenter igen i 2023-sæsonen.

»Det skulle undre mig, hvis jeg ikke ville igen næste år. Med al respekt for, at jeg også godt kan forstå, hvis der skal nye tider til, men jeg hænger da i, så længe jeg får lov,« understreger den 32-årige tv-vært.

Sofie Linde skal igen være vært på 'X Factor' i 2022-sæsonen. Det bliver hendes sjette gang som dommer, og dermed er hun den, der har siddet længst tid på posten.
Sofie Linde skal igen være vært på 'X Factor' i 2022-sæsonen. Det bliver hendes sjette gang som dommer, og dermed er hun den, der har siddet længst tid på posten. Foto: Philip Davali
Vis mere

Hvis det i stedet blev hende selv, der takkede af for 'X Factor', så kunne det meget muligt skyldes to små madammer, der altid vil overtrumfe sangkonkurrencen.

»Det handler om mavefornemmelse, og jeg har da haft det sådan før, at man vågner op en morgen: 'Nå, nu ved jeg ikke, om jeg har mere at tilføje her'. Jeg er også mor til to små piger, og der er ingenting, der er vigtigere end dem, så det kan også være noget der. Der er mange faktorer i spil! Man må bare tage det hen af vejen,« forklarer Sofie Linde.

Sammen med ægtemanden, tv-værten Joakim Ingversen, har hun døtrene Trine på tre år og Søs på syv måneder.

Syv måneder gamle Søs gik Sofie Linde på barsel med, da hun sidste 'X Factor'-sæson måtte videregive værtsstafetten under liveshowene.

Denne gang regner hun dog med at blive hængende som vært hele sæsonen ud.

»Jeg har i hvert fald ikke opdaget, at jeg skulle være gravid! Der er no kids on the way,« lyder det fra Sofie Linde med et grin.

Dog har hun et nyt tv-program på vej.

Et program til TV 2, der skal handle om hendes og ægtemanden Joakim Ingversens sommerhusrenovering på Langeland.

Men det får altså ikke betydning for hendes værtsrolle i 'X Factor' – i hvert fald ikke den kommende sæson.

»Det tror jeg ikke. Men det er der vel nogle af de voksne fra TV 2, der ved noget om,« siger hun med et grin.