Den 30. januar vender Casper Christensen og Frank Hvam tilbage som makkerpar, i hvad de kalder for den sidste 'Klovn'-film - 'Klovn The Final'.

Om man skal tro på, at de reelt set kan finde ud af at slippe 'Klovn'-universet, må tiden jo vise, men nu løfter de i hvert fald sløret for en lille sjov scene fra den kommende film.

I scenen er Casper og Frank-figurerne ankommet til Københavns lufthavn. De skal på herretur, og Casper skal straks demonstrere sit seneste scoretrick for Frank.

Mens Casper selvfølgelig har held med at charmere et par unge kvinder, går det galt for Frank. Se hvor galt det går i videoen øverst.

'Klovn The Final' kommer i kølvandet på de to populære film 'Klovn The Movie' (2010) og 'Klovn Forever' (2015) og sidste års syvende sæson af serie-udgaven, der havde den overordnede titel 'Tilbage til hverdagen'.

Udover Casper Christensen og Frank Hvam i hovedrollerne, er der ikke meldt meget ud om, hvilke danske kendisser der forventes at skulle gøre sig selv til grin i den kommende film, der tager udgangspunkt i, at Frank-figuren runder de 50 år, samt at temaet er 'noget med kærlighed'.

Marcuz Jess Petersen, der blev kendt i den første film som drengen Bo, der må gå så grueligt meget igennem på Frank og Caspers kanotur, har tidligere sagt til Se og Hør, at han også er med i den tredje 'Klovn'-film.

Derudover har håndboldtræner Nikolaj Jacobsen, der i januar vandt VM-guld med herrelandsholdet en rolle i filmen sammen med sin bror Simon Frank, der er kendt som en af klubkongerne i det københavnske natteliv.

Foto: Nordisk Film
Vis mere

Simon Frank afslørede det for nyligt til Euroman. Her lød det kort:

»Jjeg kan godt love, at det bliver grænseoverskridende. Også for Nikolaj!«

'Klovn The Final' er instrueret af Mikkel Nørgaard, der også stod bag de to første 'Klovn'-film.

Funfact: Bent Fabricius-Bjerres 'bordel' i den første 'Klovn'-film 'Castello Alleycat', er det samme hus, som man bruger til TV2-programmet 'Stormester'. Den 600 kvadratmeter store strandvejsvilla i Espergærde er ifølge Boliga.dk lige nu til salg for 24 millioner kroner.