Der gik mange måneder, før danser Jenna Bagge og skuespiller Albert Rosin afslørede deres forhold. De blev opdaget på en ferie sammen for nogle uger siden, og så måtte det ud.

»Jamen jeg tror, jeg er genert og ikke en, der råber højt om alt muligt. Jeg er ikke så glad for at sige de allerdybeste ting, men nu er det ude, og det er jeg glad for,« siger Jenna Bagge, da B.T. møder hende efter første 'Vild med dans'-show i 2021.

De to var dansepartner under 'Vild med dans' i 2020 – i år danser Jenna Bagge med den bageglade tv-vært Micki Cheng, der er helt oppe at køre over parret.

»Han er så sød, han er så dejlig, han er så støttende, så hyggelig,« siger 31-årige Micki Cheng.

Sådan så det ud, da Albert Rosin Harson og Jenna Bagge endte på en andenplads i 'Vild med dans' 2020.
Sådan så det ud, da Albert Rosin Harson og Jenna Bagge endte på en andenplads i 'Vild med dans' 2020. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

19-årige Albert Rosin Harson fortalte også lidt om forholdet, da B.T. mødte ham før showet fredag.

Her satte han lidt ord på aldersforskellen på ham og Jenna Bagge. Der er 14 års forskel.

»Blandt mine egne venner og familie er det blevet taget fint imod. Men jeg læser ikke kommentarspor og sådan nogle ting,« understreger 'Tinka'-skuespilleren.

Micki Cheng og Jenna Bagge på gulvet fredag aften.
Micki Cheng og Jenna Bagge på gulvet fredag aften. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Ifølge ham opstod forholdet efter mange timer sammen i en bageklub og ikke under træningerne til 'Vild med dans' 2020.

»Vi har holdt kontakt ved bageklubben, så på den måde er vi kommet tættere på hinanden og har måske også haft tid til at lære hinanden at kende på en anden måde end i dansen. Så det kom stille og roligt derfra,« sagde han.