Flere TV-værter dukkede op med struttende maver til TV-prisen lørdag aften.

»Ja, jeg ved ikke, hvad det er de putter i vandet ude i DR,« siger Petra Nagel, der ligesom værts-kollegerne Sofie Linde, Mette Bluhme Rieck og Lisbeth Østergaard (sidstnævnte godt nok ikke fra DR) venter barn.

Petra Nagel og kæreste ankommer til Tvprisen, prisuddelingen der hædrer den danske tv-branche. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2018)
Petra Nagel og kæreste ankommer til Tvprisen, prisuddelingen der hædrer den danske tv-branche. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2018) Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

Petra Nagel, der har termin i marts, har efterhånden vænnet sig til sin gravide krop.

»I starten var jeg træt, træls og følte mig tyk på den ufede måde. Alt det der med blødende tandkød og voksende brystvorter. Det var der ingen, der havde fortalt mig,« siger Petra Nagel til BT.

Læs også: Dansk tv-kendis i voldsom bilulykke - overlevede takket være sin usædvanlige krop: 'Han spurgte lægen, om jeg var en normal person'

Men nu er hun nået til et sted, hvor hendes kæreste har pointeret, at hun går rundt derhjemme uden tøj og strutter med maven. Og det har faktisk været ret overraskende for den 33-årige vært, der i DR 3-programmet ’Petra elsker sig selv’ har kæmpet med at ændre sit selvbillede og issues med sin egen krop.

»Graviditeten har faktisk gjort noget godt for mig i forhold til, hvordan jeg har det med min krop,« siger hun.

I forbindelse med programmet ’Petra elsker sig selv’ fik hun ellers flere henvendelser fra kvinder, hvor budskabet lød ’bare vent, til du bliver gravid’.

»Nogle mente, at så ville fokus udelukkende være på barnet og mit selvhad rykke i baggrunden, mens andre mente, at når jeg først fik en morkrop, vil det kunne blive værre,« siger Petra, som trods sin accept af kroppen lige nu godt kan frygte, at selvhadet vender tilbage på den anden side af fødslen.

Mette Bluhme Rick og Kasper Nielsen ankommer til Tvprisen, prisuddelingen der hædrer den danske tv-branche. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2018)
Mette Bluhme Rick og Kasper Nielsen ankommer til Tvprisen, prisuddelingen der hædrer den danske tv-branche. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2018) Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

Lidt mindre strutter den 35-årige Aftenshowsvært Mette Bluhme Rieck, der venter barn sammen med kæresten Kasper Nielsen til juni.

»Jeg har jo hørt alle skrækhistorierne, men dem er jeg indtil videre sluppet udenom. Det er dejligt at maven nu er begyndt at poppe lidt ud, så man ikke bare går og ser lidt småtyk ud,« siger hun.

Hendes kæreste Kasper Nielsen, direktør for auktionshuset Bruun Rasmussen, som hun mødte, da hun lavede programmet ’Guld på godset’, var også med på den røde løber.

»Det er spændende. For Mette er det jo helt nyt, og der er nærmest også nyt for mig – det er jo mange år siden sidst,« siger Kasper Nielsen, der i forvejen har to børn på hhv. 13 og 18 år.

»De glæder sig. Og så har vi jo nogle gode babysittere,« siger Mette Bluhme Rieck.

Lisbeth Østergaard ankommer til TV-prisen, prisuddelingen der hædrer den danske tv-branch. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2018)
Lisbeth Østergaard ankommer til TV-prisen, prisuddelingen der hædrer den danske tv-branch. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2018) Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

Hjemme hos 37-årige Lisbeth Østergaard, der lige nu er aktuel på ’Boligkøb i blinde’ og tidligere kendt fra ’Go’ Morgen Danmark’ glæder kommende storebror Viggo sig til en legekammerat.

»Han håber bare ikke, at den nye baby tager hans legetøj. Sko og tøj, som han ikke længere kan passe, har han dog sagt, at baby gerne må få,« siger Lisbeth Østergaard, der har termin i maj.

TV-værten indrømmer dog, at første graviditet var lidt mere spændende.

»Dengang fulgte jeg kontant med på en app, hvad kan baby nu,« siger hun.

Den højgravide X-factorvært Sofie Linde var også på gæstelisten til TV-prisen, men hendes kæreste Joakim Ingversen dukkede i stedet op på den røde løber med radio- og tv-vært Mads Steffensen.

Joachim Ingversen og Mads Steffensen ankommer til TV-prisen, prisuddelingen der hædrer den danske tv-branche. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2018)
Joachim Ingversen og Mads Steffensen ankommer til TV-prisen, prisuddelingen der hædrer den danske tv-branche. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2018) Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere