Reality-kendissen Simon Iversen var fredag aften ude for en voldsom trafikulykke, som kunne have kostet ham livet - hvis han altså ikke havde været så muskuløs, fortæller han til BT.

Mureren, der er kendt fra DR-serien 'Hård udenpå', kom fredag aften kørende på motorvejen ved Køge 'omkring den lovlige hastighed', fortæller han, da han tog en beslutning, som kunne være endt katastrofalt.

»Jeg kan godt se, at der er en lastbil længere fremme, men så begynder jeg at rode ved min telefon for at skifte musik, og så opdager jeg pludselig, at jeg er kommet for tæt på den. Jeg får et chok og drejer først væk fra lastbilen, og så drejer jeg kontra bagefter, og det resulterer i, at bilen skrider ud og ruller om på siden, hvor den kurer hen langs motorvejen. Så vender den rundt, og jeg kurer videre på taget i rigtig lang tid - et minuts tid, vil jeg tro,« siger Simon Iversen dagen derpå.

Foto: Privat
Vis mere

Han fik spændt sig ud af sikkerhedsselen og kravlede selv ud af den forulykkede bil. Fuldstændig uskadt. Herefter blev han kørt på Køge Sygehus, hvor blodprøver ifølge tv-kendissen kunne udelukke, at han havde haft alkohol i blodet.

Herefter tjekkede lægerne hans indre organer, og de blev voldsomt overraskede over, hvad de så.

Foto: Privat
Vis mere

Simon Iversen er kendt fra reportageserien 'Hård udenpå', og det var netop på grund af hans hårde ydre, at der ikke skete noget med hans bløde indre, fortæller han.

»Ham der tjekkede scanningsbillederne spurgte lægen, om det var en normal person, de havde fået ind, for han var ekstremt muskuløs. 'Det ligner, han er pakket ind i bobleplast,' sagde han, og det var altså årsagen til, at jeg ikke har fået skader på mine indre organer. At jeg er så muskuløs, og at jeg brugte sikkerhedssele,« fortæller Simon Iversen, som dog også fik en løftet pegefinger af lægen for sin veltrænede krop, selvom den reddede ham:

»Han sagde, jeg dog skulle stoppe med anabolske steroider,« siger reality-kendissen.

Foto: Privat
Vis mere

Selvom han fysisk er i tip top stand efter ulykken, så er han anderledes ramt mentalt.

»Jeg var meget chokeret efterfølgende og helt forvirret. Jeg anede ikke, hvor jeg havde været på vej hen. Min korttidshukommelse var væk, og jeg var oppe at køre på adrenalin. Men efter jeg havde snakket tingene igennem med min kæreste og min kammerat, fik jeg sovet tungt og godt, og da jeg vågnede i morges (lørdag, red.), var jeg helt lettet, som om jeg netop havde opdaget, at jeg bare havde haft mareridt. Jeg føler mig utrolig taknemmelig og rigtig heldig,« siger Simon Iversen, som dog godt ved, at han kun har sig selv at bebrejde for ulykken, fordi han havde et øje på sin telefon under kørslen.

Foto: Privat
Vis mere

»Det er hundrede procent min egen skyld. Min bil er en stor og sikker bil med automatgear og fartpilot. Den bipper, når jeg kommer for tæt på nogen, og når jeg kører over vejstriber. Det har gjort mig sikker som trafikant. Jeg har fået fornemmelsen af, at der ikke kan ske noget. Så den her oplevelse har lært mig det modsatte - at man skal køre bil, når man kører bil, og ikke rode med telefon eller anlæg eller alt muligt andet lort. Det har været en kæmpe lærestreg. Hvis bilen var rullet om på den anden side eller var kuret skråt og havde ramt et autoværn, havde jeg været død. Fuck det, at min bil er i stykker. Jeg er ikke kørt ind i en familie, og jeg er heller ikke selv kommet til skade. Det er vanvittig heldigt.«

Foto: Privat
Vis mere