Opturen gik voldsomt hurtigt, men nedturen synes uden ende efter kollapset hos den ellers succesrige webshop Classicroom.dk.

Det har nu efterladt ejeren, Henrik Beier Pedersen, med store økonomiske lussinger.

Nichemediet Wood Supply skriver, at ikke bare står han nu tilbage med en milliongæld, men nu er han desuden blevet ramt af en stribe andre konkurser.

Det så ellers så godt ud, at Classicroom.dk i 2020 oplevede en voldsom vækst på over 2.000 procent hjulpet godt på vej af coronanedlukninger over det ganske land.

Få måneder efter endte det dog i konkurs, da virksomheden på alle ledder og kanter tilsyneladende havde svært ved at følge med succesen.

Et kig på Trustpilot viste dengang, at kunder i massevis var utilfredse med både kvalitet, leveringstider og service.

Det var tilbage i februar.

Siden er Henrik Beier Pedersen desuden taget under personlig konkurs, mens også hans to andre selskaber, Beier Invest ApS og Beierholding ApS, er gået konkurs.

Den samlede gæld efter Classicroom.dk, der solgte møbler og brugskunst på nettet, er desuden i juni blevet opgjort til 6,6 millioner kroner – der er desuden rettet erstatningskrav mod Henrik Beier Pedersen, uden at det af cirkulærskrivelser fra konkursboet fremgår, hvor stort et beløb det drejer sig om.