I 17 år har han haft rollen som topchef i OK. Men nu slutter det snart – Jørgen Wisborg har valgt at fratræde sin stilling som CEO i energiselskabet fra foråret 2022.

Allerede nu er topchefen en del af flere bestyrelser både i OK-koncernen og uden for, og det er også her, han vil spendere sin tid fremadrettet. Det skriver energiselskabet i en pressemeddelelse.

»Efter 25 fantastiske år i OK og en dåbsattest, der peger på 60 år, ønsker jeg at hellige mig bestyrelsesarbejde. OK er i topform, og det er et godt tidspunkt at gøre plads til nye kræfter og fornyede perspektiver,« siger Jørgen Wisborg.

Det huer dog ikke bestyrelsesformanden i OK, Flemming Rasmussen, der ærgrer sig over, at Jørgen Wisborg trækker sig.

Han respekterer dog beslutningen og understreger, at OK har udviklet sig meget under Jørgen Wisborgs ledelse og har positioneret sig som en innovativ og konkurrencedygtig virksomhed på energimarkedet.

»OK-koncernen oplever enorm vækst og har aldrig stået stærkere, og det har Jørgen Wisborg naturligvis en stor andel i. OK er i dag Danmarks førende leverandør af energi til bilistmarkedet og investerer i disse år et trecifret millionbeløb i e-mobilitet. Der skal derfor lyde en stor tak til Jørgen,« siger Flemming Rasmussen.

Jørgen Wisborg er også selv stolt over OKs udvikling, og at han nu kan overdrage en virksomhed, der står stærkt og de senere år har leveret rekordresultater.

»OK er en virksomhed med en stærk vinderkultur og en sammenhængskraft ud over det sædvanlige. Det er jeg stolt af at have stået i spidsen for. Og så har selskabet vokset sig stort og er i dag en væsentlig aktør på energimarkedet, og der er investeret massivt i den grønne omstilling,« siger Jørgen Wisborg.

Der er endnu ikke fundet en afløser for Jørgen Wisborg, men bestyrelsen går nu i gang med det arbejde. Der er indstillet til, at Jørgen Wisborg bliver på posten, indtil en afløser er på plads, og det forventes altså at være i foråret 2022.