I et forsøg på at vende de seneste mange års millionunderskud har det kendte Kurhotel Skodsborg valgt at lukke sin restaurant.

I stedet for den fine restaurant Kroun skal der åbnes et brasserie med mere rimelige priser og mere almindelig mad i håb om at lokke flere kunder til.

Det skriver branchemediet Standby.dk.

Derudover skal Kurhotel Skodsborg, som er beliggende på Standvejen nord for København, efter planen have ommøbleret hoteldelen, så hotellet går fra at have 83 værelser til 103.

ARKIVFOTO.
ARKIVFOTO. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

I et brev til kurhotellets nære kunder skriver den administrerende direktør - Susanne Åberg - at det nye restaurantkoncept skal være unikt, så det kan gøre stedet attraktivt for både gæster og lokalbefolkningen.

'The Restaurant by Kroun var uden tvivl superlækker … men restauranten var størrelses- og prismæssigt for de få og derfor skulle det ændres,' lyder det ifølge Standby.dk i kundebrevet.

Ifølge Susanne Åberg forventes både hoteldelen og restaurantkonceptet at være klar næste år.

I omkring et kvart århundrede har Kurhotel Skodsborg været ejet af den pengestærke Augustinus Fonden. De seneste tre år alene har fonden dog tabt mere end 90 millioner kroner på stedet, skriver branchemediet.