For nogle kan det være svært at gå på toilettet offentligt, og andre har det endda svært ved at skide i nærheden af deres kæreste eller familie.

Det gælder også Janni Ree, som i fredagens udgave af 'Det, vi taler om', hvor hun var i selskab med Ditte Okman, Nikolaj Vraa og Jacob Heinel Jensen, fortalte, at hun ikke defækerer på offentlige toiletter.

Det er dog sket en gang, og det gik ikke så godt for den 50-årige forsidefrue. En oplevelse, som hun valgte at berette om i fredagens program.

Her fortalte hun, at hun havde fået en dårlig omelet under en tur til Tyskland. Det resulterede i, at hun så sig nødsaget til at besøge et toilet midt i et tysk indkøbscenter.

Janni Ree, der havde sin dengang otteårige datter med sig, oversked – med egne ord – toilettet, og da hun og datteren kom ud derfra, var der kø. Folk stod og kiggede, forklarede hun i programmet.

Flov over dunsten måtte Janni Ree hurtigt finde på en løsning, så folk ikke troede, at det var hende, der havde benyttet toilettet.

Derfor endte hun med at give sin lille datter skylden, fortalte hun i 'Det, vi taler om', hvor det var tydeligt, at hun ikke var helt bekvem ved at fortælle om episoden.

»Så da jeg kommer ud (fra toilettet, red.), så peger jeg ligesom på hende og siger: 'Ååårh, det er også synd for dig',« grinte Janni Ree i programmet, som du kan se en bid af ovenfor.

Hele situationen omkring den her snak udspringer af et blogindlæg, som Line Baun Danielsen lavede i sidste uge.

Her gjorde hun op med tabuet omkring det at 'tømme sig'.

»Alle har pinlige historier, fordi det er noget, der fylder noget hos nogle mennesker. Der er jo kvinder, der går rundt og er totalt oppustede, fordi de ikke tør prutte,« fortalte Line Baun Danielsen til B.T. i sidste uge.

Hør hele fredagens program her: