»Gå dog ind og tag dig af dit bordel.«

Det måske mest overraskende sammenstød på Folkemødet har været mødet mellem Rasmus Paludan og skuespiller og sanger Annette Heick, der endte med, at Paludan sagde ovenstående til Heick.

Rasmus Paludan må ikke befinde sig inde på selve Folkemødet, så Bornholms Politi har udstedt en påbudszone, som Paludan ikke må bevæge sig indenfor. 

Og som når sol, måne og stjerner står lige, så er det netop ved grænsen til denne zone, at Annette Heicks hus ligger.

»Der er meget stor diskretion, og det er der fordi, at de gæster, der kommer hos os, er fra den øverste, øverste, øverste hylde i Danmark,« fortæller Annette Heick om de middage, som hun og hendes mand afholder i deres hjem på Strandvejen.

»Og jeg skulle have gæster i går klokken 18, og cirka klokken 17 indfinder Rasmus Paludan sig stort set lige udenfor mit hus med en megafon, hvor han står og råber,« fortæller Annette Heick i podcasten 'Det Vi Taler Om'.

Ifølge Annette Heick befinder Rasmus Paludan befinder sig på det tidspunkt cirka 200 meter fra indgangen til Folkemødet, lige på grænsen af den påbudszone, som politiet har udstedt. 

Men det får Annette Heick hurtigt sat en stopper for, fortæller hun i podcasten.

» Så er der jo det, at Rasmus Paludan, han har faktisk ret til at stå der. Det, som Rasmus Paludan ikke vidste, det var, at jeg havde magten til at ændre på den ret. «

» Og det betød jo, at med nogle telefonopkald til de rigtige steder, så gik der ikke ret lang tid. Så kom der to politibusser med 10 betjente i alt, og hældte Rasmus Paludan ind i busserne og kørte ham væk.«

B.T. har været i kontakt med Rasmus Paludan, der på ingen måde kan genkende Annette Heicks gengivelse af episoden. 

Paludan fortæller, at han ikke blev ført væk af 10 betjente og to politibiler, men at han derimod selv forlod stedet, da han var færdig med sit event. 

» Det er pure opspind. Jeg befandt mig på stedet i lang tid, efter mødet med Annette Heick, hvorefter jeg havde en dialog med indsatslederen fra Bornholms Politi om, hvordan jeg kunne forlade stedet, når jeg var færdig,« fortæller Rasmus Paludan og tilføjer, at han selv forlod stedet i bil.

I podcasten siger Annette Heick derudover, at Rasmus Paludan sagde til hende, at hun skulle gå ind og passe sit bordel.

Paludan oplyser, at han sagde det for sjov, fordi det var en reference til, at hun opførte sig som en hysterisk bordelmutter. 

Du kan høre hele fortællingen i det seneste afsnit af Det Vi Taler Om, der blev optaget med publikum på Folkemødet.