Tirsdag har debatten raset, efter det er kommet frem, at man hos SDU Fitness ikke må træne udelukkende i sports-BH.

Nu understreger SDU dog, at de ikke deler samme holdning som fitnesscenteret, som lejer sig ind hos universitetet.

»SDU vil gerne understrege, at vi IKKE har regler for påklædning. SDU's ledelse har ikke truffet beslutningen, og vi stiller os også undrende over denne beslutning, som medlemmerne af ASDU Fitness har taget,« skriver universitetet på det sociale medie Twitter.

Den konstituerede leder på universitetet, Ole Skøtt, har ikke ønsket at kommentere på sagen dog, og han understreger, at SDU Fitness er sin egen forening.

Sagen blev for alvor et varmt emne, da en studerende startede en underskrift indsamling, skriver Jyllands Posten. Nivi Meyer blev nemlig vred over at blive kontaktet for at have for lidt tøj på i centeret – endda på en dag, hvor hun havde en top uden på sin sports-BH. Derfor tog hun affære.

I tweetet, som universitetet har sendt ud, understreger de også, at man ikke har haft noget indflydelse på centeret.

»SDU Fitness er en selvstændig demokratisk forening med egne vedtægter, som lejer sig ind på SDU. SDU er ikke inde over driften, og vi må derfor henvise til formanden for SDU Fitness.«

Jyllands Posten har talt med formand Victor Immanuel Bjerre, der mener, det er godt, man tager hensyn til kulturelle forskelle, men derudover ikke vil sige, om han støtter beslutningen om sports-BH'en.