Madonnas 24-årige datter Lourdes Leon gik med en del af opmærksomheden under dette års Met Gala i New York City natten til i dag dansk tid.

Ikke fordi hun havde iført sig en særligt spektakulær kjole, men fordi hun valgte at løfte armene, mens fotograferne tog billeder af hende.

Hun havde nemlig ikke barberet håret væk fra sin armhule. Noget, der er skrevet om i flere udenlandske medier, der har dækket begivenheden.

»Med hendes kavalergang og mavemuskler fremme, var alle øjne på Lourdes, da hun poserede foran kameraet,« skriver DailyMail, der også henviser til de billeder af hende, hvor hun viser håret frem.

Lourdes Leon på den røde løber.
Lourdes Leon på den røde løber. Foto: JUSTIN LANE
Vis mere

»Madonnas datter Lourdes Leon viser hud og armhulehår i glitrende bh-top,« skriver People i en overskrift.

Lourdes Leons har i løbet af den sidste måned fået sit nav slået fast som mere end bare Madonnas datter. Hun var på forsiden af Vogues septembermagasin, som mange forventer for alvor vil sætte gang i den karriere som model, der indtil nu primært er foregået på sociale medier – særligt hendes egen Instagram, hvor hun har næsten 74.000 følgere.

Lourdes Leon var da også afsted til Met Gala 2021 uden sin mor, som havde valgt ikke at deltage.

Den 63-årige sanger har Lourdes Leon med sin eks, skuespiller Carlos Leon. De to var sammen fra 1994 til 1997 og fik datteren i oktober 1996.