I sidste uge begavede TV3 os med Imad og hans kone Izabella.

De havde tilmeldt sig det forrygende program 'Luksusfælden', fordi de havde gæld til op over begge ører og naturligvis hverken job eller indtægt til at betale for forbrug eller afdrag.

Izabella var sygemeldt og Imad på kontanthjælp, og som altid i 'Luksusfælden' gad hverken Imad eller Izabella gøre ret meget for at ændre deres situation. De ville ikke opgive nogen luksus, og Imad gad altså heller ikke tage et hvilket som helst arbejde.

Ja, faktisk flåede han en kontrakt som renovationsmedarbejder i stykker med ordene, at det var respektløst. Så hellere lade os andre betale festen – det er åbenbart respektfuldt. I hvert fald fyrede han gladeligt utallige tusinde kroner af på grænsehandel og alt det sædvanlige pis og lort, folk med meget klatgæld nyder.

I denne uge var det så Tina, der røg for hele 22.000 kroner om året. Jeg er klar over, at priserne på cigaretter er steget, siden jeg gik i gymnasiet og inhalerede røde Cecil, men det afholdt ikke Tina fra at få sin datter til at betale.

Datteren havde igennem blot et år overført 15.000 kroner til sin mor. Det eneste, datteren ville, var i øvrigt at spare op til at flytte hjemmefra. Oh well, opsparingen var, bogstavelig talt, gået op i røg.

En række politikere flipper med mellemrum ud, når TV3-cases er for langt ude. Som Imad, der havde rundt regnet modtaget en kvart million kroner i SU, da han havde startet 11 uddannelser uden at færdiggøre en eneste – og det faldt Søren Pape for brystet.

Det forstår jeg, men det, jeg ikke forstår, det er, hvordan man kan blive så chokeret. For man læser igen og igen om folk, der lyver og platter systemet for tilskud ved at skifte adresse, lade sig skille, benægter at have fælles adresse.

Og lige nu kan jeg forstå, at Jobcenter København i mindst to år ikke har anvist en eneste arbejdsløs borger i job. Altså, ikke én!

Kernevelfærd er genialt, jeg er kæmpe fan! Sikkerhedsnet, ja tak. Men kan vi ikke lige kigge hinanden i øjnene og ærligt sige, at det ikke er systemet og samfundet, der i en eller anden grad inviterer til den adfærd, vi elsker at hade i 'Luksusfælden'?

Programmet ville formentlig slet ikke kunne produceres i andre lande end i Nordeuropa, fordi man hverken i Thailand, Irak eller Argentina ville kunne føre den groteske livsstil og nossen rundt uden en eneste konsekvens.

Og den livsstil er nu engang Pape og venners egen opfindelse. Man gør, hvad der tillades. Og så længe man kan score 250.000 på at skifte uddannelse, tja, så er der nok nogen, der gør det.


Britta Nielsens to døtre, Samina Hayat og Jamilla Hayat.
Britta Nielsens to døtre, Samina Hayat og Jamilla Hayat. Foto: Discovery Networks Danmark
Vis mere

Brittas børn

Nogle gange hersker retfærdigheden – og det gjorde den i sagen mod storsvindleren Britta Nielsens tre døgenigte af børn.

Samina, Jimmy og Jamilla gik efter frifindelse i Landsretten, men fik alle tre skærpet byretsdommen med seks måneder.

Må jeg anbefale de tre at finde sig et, vi andre kender som et job!

Tidligere SF-politiker Mikkel Dragmose-Hansen.
Tidligere SF-politiker Mikkel Dragmose-Hansen. Foto: Mette Mørk
Vis mere

Mikkel Dragmose-Hansen

Vi har vilde lokalpolitikere, her til lands. Vi husker Per Zeidler fra Syddjurs, der arrangerede gangbang for lokalsamfundet og andre godtfolk. Og så var der John Rosenhøj fra DF, der blev beskyldt for at have videresolgt kvinder til såkaldt 'scat sex', der i sin enkelhed går ud på at smøre hinanden ind i afføring og meget andet spændende med det, der kommer ud af numsehullet. Og nu har vi så Mikkel Dragmose-Hansen.

Denne SFer, med lang karriere i byrådet i Middelfart, har besluttet at lave en falsk profil på bolle/dating-sitet scor.dk – men i stedet for kun at score fik han intetanende mennesker til at sende den falske profil billeder af seksuel karakter. Og ikke nok med det, så valgte han også at videresende nogle af dem.

Da han skulle for retten, udtrådte han af byrådet med en fesen forklaring om, at han hellere vil fokusere på sin virksomhed, og håbede nok, at sagen gik under radaren.

Jeg er klar over, at vi alle er mennesker, men hvad fanden har manden tænkt på?

Kronprins Frederik.
Kronprins Frederik. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Kronprins Frederik

Jeg har virkelig svært ved at forstå, hvad kronprins Frederik siger, når han taler uden papir, og jeg har nogle gange forsøgt at skrive det ned for så at undersøge, om det måske gav mere mening på skrift, men lige lidt har det hjulpet.

Og helt sort var det da også, da han i Island talte om klimadebatten som »overjordisk« og forklarede, at hans to flyrejser – på én uge – til Saint Tropez for at sejle var nødvendig, fordi man jo skal flytte sig.

Jeg er med på, at Kronprinsen, historisk set, ikke har trivedes så godt foran pressen, men når dronning Margrethe går bort, så er der altså ikke så meget at gøre. Så er han den.

Jeg har sagt det før: Danske royalister skal takke Mary. Uden hende var han nok den sidste monark.

Venstre-politiker Lars Christian Lilleholt.
Venstre-politiker Lars Christian Lilleholt. Foto: Emil Helms
Vis mere

Lars Christian Lilleholt

I denne uge sygemeldte V-politikeren sig grundet amputation af storetå. Han havde fået et sår, der ikke ville hele og betændte til et stadie, hvor amputation altså var eneste udvej.

Det er beskæmmende at se sølvpapirshattene på sociale medier udråbe covid-19-vaccinen som skurk. MANDEN HAR DIABETES 2!!!