Katerina Pitzner forlader bestyrelsen i sit hjertebarn, Selskabet Pitzner Invest, der råder over Diamant Børsen.

Men det er ikke hvem som helst, der skal tage over i bestyrelsen. Det er nemlig to af diamantdronningens rigtige børn.

Det skriver mediet Finans.

Helt konkret drejer det sig om Hector og Ophelia Pitzner på henholdsvis 20 og 22, der skal sidde i bestyrelsen i millionfirmaet.

»Bestyrelsens sammensætning er faldet helt naturligt. Valget skyldes grundlæggende de to forhold, at mine børn skal lære at træffe kommercielle beslutninger og lære at være en del af en family business (familieforretning, red.),« skriver Katerina Pitzner til mediet.

Michael Stausholm har sat sig på posten som bestyrelsesformand. Tidligere har han stiftet virksomheden Sprout, som laver blyanten, der kan plantes og vokse sig til urter.

Og med den erfaring ombord føler Katerina Pitzner sig tryg ved at forlade sin virksomheds bestyrelse.

Til Finans fortæller hun også, at hun ikke kan udelukke, at hendes to ældste døtre, Elvira og Thalia Pitzner, på et senere tidspunkt skal have plads i virksomheden sammen med de to søskende.

Katerina Pitzner fortsætter som aktionær i selskabet.

I februar trak hun sig som daglig leder og ceo af Diamant Børsen for at give stafetten videre til tidligere bagedystdeltager og -vinder, Frederik Haun.

Det vakte opsigt hos erhvervskommentator fra mediet Inside Business, der blandt andet bemærkede fraværet af diamanter på Frederik Hauns cv.

Tidligere i april annoncerede Katerina Pitzner, at hun ville rykke teltpælene op og flytte mod varmere himmelstrøg i Italien.