For mere end halvandet år siden sagde hun det. Men nu skal det være. 

Janni Ree skal have taget sine silikoneimplantater ud og vender tilbage til en naturlig barm – også selvom det ikke huer hendes ægtemand, rigmanden Karsten Ree.

Det fortæller den 53-årige realitystjerne i podcasten 'Sladderministeriet', og overfor B.T. uddyber hun sin beslutning.

»Inden for et års tid, har jeg fået taget implantaterne ud,« fortæller Janni Ree til B.T.

Janni Ree har 600 milliliter silikone i brysterne nu, men snarest muligt får hun taget implantaterne helt ud – og måske indsat nye med kun den halve mængde silikone. Foto: Privat.
Janni Ree har 600 milliliter silikone i brysterne nu, men snarest muligt får hun taget implantaterne helt ud – og måske indsat nye med kun den halve mængde silikone. Foto: Privat.
Vis mere

»Jeg starter med at få et løft og ser, hvad der er tilbage af hud og alt det her, og så vil jeg lige mærke efter, hvordan det føles.«

Et halvt liv med implantater – der for nuværende tæller 600 milliliter – kan det være svært at vende tilbage til sin naturlige barm, der i Janni Rees tilfælde originalt var en stor C-skål.

»Jeg må overveje, om jeg skal have lagt noget fedt ind, eller om jeg skal have et lille implantat ind, så jeg går ned i halv størrelse, måske kun 280 milliliter. Så jeg får en lille, delikat barm, hvor jeg kan gå i nedringet kjole uden, det ser vulgært ud,« forklarer hun.

Flere operationer: »Jeg er simpelthen for stram«

Den 53-årige tidligere 'Forsidefruer'-stjerne og nuværende kasinoejer håber i så fald, at hun kan gå med løsningen om at få taget noget fedt fra andre steder på kroppen og lagt ind i brysterne.

»Hvis jeg har mere fedt på kroppen,« siger Janni Ree med et stort grin.

Den tidligere 'Forsidefruer'-stjerne har rigtig god erfaring med at få rykket fedt til andre steder på kroppen – ikke mindst til bagdelen.

Og for nylig fik hun også sat fedt ind under øjnene.

Janni Ree følte sig nemlig hul under øjenområdet, efter hun fik opløst det filler, hun tidligere havde fået lagt ind der.

»Derfor valgte vi at putte mit eget fedt ind, for jeg havde ikke hud nok til at få lavet et nedre øjenlågløft. Jeg er simpelthen for stram, men det skal jeg jo ikke være ked af,« siger Janni Ree med et grin.

Karsten er imod: »Hvad gør man ikke for husfreden«

Næste skridt er så at få taget brystimplantaterne ud, som hun længe har drømt om – også selvom hendes rigmandshusbond ikke er begejstret for at skulle vinke farvel til dem.

Er det Karstens modvilje, der har holdt dig tilbage?

»Måske lidt! Hvad gør man ikke for husfreden,« lyder det med et grin fra Janni Ree.

»Han er jo tilfreds og synes, jeg skal give det lidt tid. Men jeg vil meget gerne ned i størrelse, for det er hårdt for ryggen, og så går jeg jo hele tiden og skjuler dem, fordi det er dem, der kommer med mig. Og jeg skal jo helst være glad!«

Det er Karsten Ree heldigvis rørende enig i.

Karsten Ree og Janni Ree var med, da dronning Margrethe tidligere på måneden overrakte Rungstedlundprisen.
Karsten Ree og Janni Ree var med, da dronning Margrethe tidligere på måneden overrakte Rungstedlundprisen. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vis mere

Men trods ægtemandens kommende afsavn, er det stadig en stor beslutning at undergå en operation, for at få fjernet sine implantater. Ikke mindst kræver det efterfølgende restitution.

»Jeg skal lige tage mig sammen til det, for det skal jo passe ind i mit liv. Nu er jeg stødt ind i alt det med Karsten, så jeg tilsidesætter mig selv lidt,« siger Janni Ree.

I sidste måned kom det frem, at Karsten Ree er blevet ramt af demens.

Men Janni Ree forsikrer, at hendes partner gennem det sidste årti, har det godt for tiden.

Faktisk så godt, at parret senere denne fredag tager en lille uge til franske Nice for at nyde vejret.

Men derefter er det altså brysterne, der står for skud.

Janni Ree åbnede for nyligt op om Karsten Rees demenssygdom i B.T.-podcasten 'Det vi taler om' - hør det herunder.