Det fik mange til at spærre øjnene op, da dagligvarekoncernen Salling Group i sidste uge fortalte, at den vil sælge 400 gram hakket oksekød og kylling blandet sammen.
Og fra i dag kan du selv vurdere, om det er noget for dig.
»De første pakker kommer i kølerne i Bilka og Føtex onsdag, og i Netto fra fredag,« siger Jacob Krogsgaard Nielsen, der er pressechef i Salling Group, der driver de tre kæder.
Forventningerne til den nye sammenblanding af oksekød og kylling, der ikke er set før her i Danmark, er alt andet end store.
B.T.s madekspert, stjernekokken Thomas Castberg, har givet sin klare holdning til at spise oksekød og kylling blandt sammen.
»Det er så dumt, for du kan jo ikke erstatte oksekød med noget andet. Hvis du vil have en hakkebøf, så lav den af oksekød. Det er en omsons snak. Lad nu ting være det, som de er, eller spis noget andet,« sagde han fredag til B.T.
Og størstedelen af B.T.s læsere vender også tommelfingeren nedad.
I en afstemning har 62 procent af flere end 33.000 læsere sent tirsdag aften svaret 'nej aldrig' på spørgsmålet om, hvorvidt man vil købe hakket oksekød med kylling.
Under det halve - 23 procent - svarer 'ja, det vil jeg gerne prøve at smage', mens 15 procent svarer, at de er i tvivl.
»Det kommer som sådan ikke bag på os, at det nye produkt bliver mødt med en vis portion skepsis,« siger Jacob Krogsgaard Nielsen og tilføjer:
»Kombinationen er ny og uset, så det er naturligt, at nogle spærrer øjnene op, men vi håber, at der bag folks skepsis kan ligge en snert af nysgerrighed, så man får lyst til at prøve produktet og kan få en øjenåbner for både smag og kvalitet, som i øvrigt er i top.«