Chris Anker Sørensen mistede lørdag livet i Belgien, efter han var involveret i en ulykke.

Det belgiske medie HLN skriver, at ulykken fandt sted lørdag eftermiddag, da den tidligere danske cykelrytter var ude og se på ruten til det kommende VM i cykling.

Mediet tilføjer, at det på nuværende tidspunkt ikke er helt klart, hvad der præcist skete.

»Omstændighederne omkring ulykken er meget uklare,« lød det således fra den lokale anklagemyndighed. Chris Anker Sørensen døde i byen Zeebrugge.

Foto: Nils Meilvang
Vis mere

HLN skriver videre, at den nu tidligere TV 2 Sport-ekspert blev påkørt af en varevogn. Kollisionen mellem køretøjet og danskeren skulle være sket nær en cykelovergang.

Det var først i løbet af aftenen, at Chris Anker Sørensen blev erklæret død af sine kvæstelser. Han blev 37 år gammel.

Det belgiske medie fortæller ligeledes, at der er blevet udpeget en bilinspektør, som skal undersøge omstændighederne nærmere.

TV 2 skrev i en meddelelse lørdag aften, at Chris Anker Sørensens familie er orienteret om det tragiske dødsfald, mens kanalen ikke har yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

Chris Anker Sørensen var med TV 2 i Belgien for at dække VM i cykling. De andre medarbejdere er blevet tilbudt krisehjælp, og de bestemmer selv, om de bliver i landet eller rejser hjem til Danmark.

Siden den forfærdelige nyhed ramte verdenspressen har det strømmet ind med reaktioner på de sociale medier, hvor hele verden hylder den afdøde dansker.

Herhjemme har eksempelvis Thomas Kristensen, Brian Holm, Dennis Ritter og Brian Nygaard sendt en sidste hilsen til deres ven - samt mange, mange flere selvfølgelig.