Caroline Woznacki satte i starten af 2020 punktum på en flot tenniskarriere ved grand slam-turneringen Australian Open. Men måske er det ikke helt slut alligevel...

Det fortæller Wozniacki i et interview med det spanske medie Marca, hvor hun altså ikke afviser, at vi en dag kan se hende på tennisbanerne igen:

»Jeg tror det ikke, men der sker mange skøre ting her i livet, så jeg vil aldrig sige aldrig. Lige nu ønsker jeg bare at leve livet og slappe af,« fortæller Caroline Wozniacki til mediet.

Sidst hun var i kamp, var i januar 2020, hvor hun altså sluttede karrieren med et nederlag i tredje runde af Australian Open.

Det var i et langt opslag på Instagram, at Wozniacki i december 2019 afslørede, at hun ville stoppe karrieren.

Her skrev hun blandt andet:

»Jeg har spillet professionelt, siden jeg var 15 år gammel. I den tid har jeg oplevet et fantastisk første kapitel af mit liv. Med 30 WTA-singler, en førsteplads på verdensranglisten i 71 uger, en sejr i WTA-finalen, 3 OL-deltagelser, hvor jeg endda bar det danske flag, og en sejr ved Australian Open i 2018. Jeg har opnået alt det på banen, jeg kunne drømme om.«

»Jeg har altid sagt til mig selv, at når tiden kommer, hvor der er ting uden for tennisbanen, jeg hellere vil lave, så er tiden kommet til at sige stop,« skrev Wozniacki.

Den 30-årige tennisstjerne er gift med den tidligere basketball-spiller David Lee.

Efter sit karrierestop har hun medvirket i tv-serien ‘Klædt af mod toppen med familien Wozniacki'.