Nu er datoen på plads.

Efter to års ventetid spiller Caroline Wozniacki langt om længe sin afskedskamp.

Det bliver 9. februar 2022 i Royal Arena i København, at de danske tennisfans kan sige farvel til den danske tennisstjerne, der stopppede karrieren i januar 2020. Det var netop også i 2020, at showkampen var planlagt til i første omgang, men coronakrisen kom i vejen. Det bekræfter arrangørerne overfor B.T.

Tidligere var det planen, at modstanderen skulle være Wozniackis veninde, superstjernen Serena Williams, men i stedet bliver det tyske Angelique Kerber, der skal byde Wozniacki op til sin sidste dans.

Wozniacki med far Piotr og manden David efter karrierestopppet i 2020.
Wozniacki med far Piotr og manden David efter karrierestopppet i 2020. Foto: GREG WOOD
Vis mere

Forud for opgøret mellem de to tennisprofiler spilles der en forkamp, som endnu ikke er fastlagt.

Efter flere år på toppen lagde 31-årige Caroline Wozniacki tennisketsjeren på hylden efter Australian Open i 2020, hvor hun tabte i tredje runde til Ons Jabeur. Bag sig efterlod hun en perlerække af store præstationer. I 71 uger formåede hun at ligge nummer et i verden, og i løbet af karrieren blev det til hele 30 WTA-titler.

Den største triumf kom, da hun vandt karrierens første og eneste Grand Slam i 2018 ved at besejre Simona Halep i finalen af Australian Open.

Wozniacki er siden karrierens afslutning blevet mor til datteren Olivia, som hun har fået sammen med sin mand David Lee. Men for en stund parkerer hun livet som tennispensionist og vender tilbage på banen, hvor det danske tennispublikum får mulighed for at se hende en sidste gang.