Ebanie Bridges har gjort det klart før. Hun er bestemt ikke bange for at bruge sin krop for at promovere sin sport.

Men bokseren får nu kritik for at møde op til indvejninger iført undertøj.

»Hun vidste lige præcis, hvor fokus skulle være, da hun trådte op på vægten i en g-streng. Til trods for, hun er en minoritet i en sport, der er domineret af mænd, hvor kvinder kæmper for at opnå samme respekt og løn, valgte hun at tage fokus væk fra idrætsudøveren og i stedet tage det over på sin krop.«

Sådan lyder det fra den tidligere bokser Klara Svensson i kronik hos bladet 'Foreningsliv', skriver Expressen.

Hun understreger, at det måske ikke er så mærkeligt, fordi kvinder er vokset op i et samfund, hvor de konstant skal jagte bekræftelse.

»Det er ikke unge piger og kvinder, der følger Ebanies karriere. Hvis du ser på kommentarsporet på hendes billeder, er det 98 procent mænd, der vil have flere billeder,« skriver Klara Svensson.

34-årige Ebanie Bridges kom for alvor på manges læber i april, da det var her hun ærligt fortalte, at hun ikke var bange for at fremvise sin letpåklædte krop. Og noget tyder da også på, hun ikke giver meget for kritikken.

I et langt opslag på Instagram skriver hun direkte, at hun 'ikke giver en fuck for, hvad andre siger om hende'.

»Jeg har været igennem helvede og er kommet stærkt tilbage for at blive den inspirerende, jordnære og selvsikre kvinde, jeg er. Jeg er ret vant til, at folk prøver at få mig ned med nakken, at de fortæller mig, jeg må ikke dit og dat, jeg er for vild, for sexet, for selvsikker, for meget - jeg skal ikke have det på, skal ikke sige sådan,« lyder det.

»Jeg tror ikke, de forstår, jeg aldrig kommer til at passe i den kasse, de vil have mig ned i. Og jeg giver ikke en fuck. Jeg har aldrig bare fulgt mængden og gjort, hvad folk regnede med. Jeg er en ener, jeg er stolt af det, jeg ved, hvem jeg er, og jeg er ikke bange for at dele det med verden. Glem reglerne og al den ordentlighed,« skriver Bridges.

Hun understreger, hun altid vil jagte sine drømme, at der ikke er nogen tvang til at kunne lide hende, og så opfordrer hun alle til at være sig selv.

»Det er okay at være anderledes, det er okay at vælge din egen vej, som ingen andre har taget før dig. Lad dem snakke, så gør du noget rigtigt. Hvis de ikke kan lide det, så fuck dem,« slutter hun.