Hun er bestemt ikke bange for at vise sin letpåklædte krop frem på de sociale medier. Men der er en mening med det for Ebanie Bridges.

Den kvindelige bokser gør det for at skabe opmærksomhed – ikke blot på sig selv, men i særdeleshed på den sport, hun elsker.

Det siger hun i et interview med Sky Sports i anledning af, at hun lørdag skal bokse mod Shannon Courtenay.

For hun bruger sin platform og interagerer med sine følgere under kælenavnet 'Blonde Bomber'. Og hun har fået opmærksomhed hos mange og en kæmpe fanskare.

»Det har intet at gøre med min kamphistorik, for der findes masser af kvinder med flere kampe. Forskellen? Det handler om mit udseende. Lad os være ærlige. Hvis jeg havde det på, alle andre havde på, ville folk ikke være interesserede. Det ville bare være endnu en kamp,« siger australieren.

Ebanie Bridges, der til daglig arbejder som matematiklærer ved siden af, lægger ikke skjul på, at hun bruger sig selv aktivt. Bruger sit udseende.

»I kan kritisere mig lige så meget, I vil. Men hvis jeg bare så ud som alle andre, ville ingen vide, kampen fandt sted. Folk vil tænde og se, om kvinden i undertøj kan kæmpe – eller er hun bare en model? Sandheden at, at Shannon og jeg virkelig KAN kæmpe,« fortæller Bridges, der blandt andet har taget en indvejning i undertøj.

Hun bruger sin platform til at vise, hun er stærk, selvom hun er feminin. Lørdag kan hun blive verdensmester, og det rører hende ikke, at hun har fået kritik for at møde op til indvejninger i undertøj.

For hende handler det om at vise, hvor langt hun er nået, og hvor god en form hun har fået opbygget.

»Hvis folk havde min krop og min selvtillid, ville de også gøre det, men de er for bange for at blive dømt af andre. Som bodybuilder stod jeg på scenen i bikini og flexede min krop. Jeg elsker det. Jeg er ligeglad med, hvad andre tænker,« siger Ebanie Bridges.