Endnu en ung amerikansk fodboldspiller har pludselig mistet livet.

21-årige Bryce Stanfield, der spillede for University-holdet Furman Paladins, kollapsede under en træning i Greenville i South Caroline.

Han blev fragtet til det lokale hospital, hvor han blev lagt i respirator. Men hans liv stod ikke til at redde.

»Vores hjerter er mere end knuste efter Bryces pludselige bortgang – og vi beder om, at alle først og fremmest tager hans forældre, Fred og Teri Standfield og deres familie, med i jeres bønner i dag og i dagene, der kommer,« lyder det i en udtalelse fra Furman Paladins' head coach, Clary Hendrix.

Foto: Instagram: Bryce Stanfield
Vis mere

Bryce Stanfield var en succesfuld 'defensive end' og var en vigtig del af Furman Paladins stærke forsvar. 

»Der er så mange, der virkelig er i smerte nu – især Bryces holdkammerater, trænerne og staben, klassekammerater, venner og hele Furman-samfundet.«

»Bryce var en enestående ung mand og en lige så god elev, fodboldspiller og ven. Han var så meget en del af, hvem vi er som skole – og han var essentiel i vores succes på fodboldbanen,« siger Clary Hendrix.

Ifølge Fox Caroline havde Bryce Stanfield haft problemer med sin ryg, som hæmmede ham. Men han var i gang med genoptræningen, og trænerstaben kendte ikke til andre helbredsmæssige problemer.

Det er desværre langt fra første gang, at en ung fodboldspiller mister livet. Der er adskillige lignende historier de seneste år.